We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 17:00

amuse, Culinair, wandeling, wijn

De eerste editie van de Amusetour Alkmaar in 2020 komt eraan! Een winterse editie waarin je van restaurant naar restaurant wandelt om heerlijke hapjes en wijntjes te proberen.

Een wandeling door de stad is al leuk maar daarbij geniet je van de smaakvolle combinaties van de deelnemende chef-koks en sommeliers. Amusetour behoort toch echt wel tot een van onze favorieten!

Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met bijpassende wijn. Je krijgt van de organisatie toegangskaarten en een routebeschrijving. Je loopt met je eigen gezelschap en in je eigen tempo de route langs 7 van de betere restaurants in Alkmaar.

Wat je kan verwachten? Kijk maar even bij de Amusetour 2018 of Amusetour 2019 (herfsteditie). De afgelopen jaren waren de edities van Amusetour Alkmaar ruim van tevoren uitverkocht en de verwachting is dat ook de Wintereditie weer vol zal zitten.

Amuses?
Amusetour 2016: MIJEen amuse is bij uitstek een gerechtje waarin de desbetreffende chef de gasten laat kennis maken met de klasse en de smaak van het restaurant. De amuse is een uniek visitekaartje van het desbetreffende restaurant.

Voor de deelnemende restaurants is de Winter Amusetour de perfecte manier om je te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om je kennis te laten maken met de creaties van de keuken.

Kaarten?
De kaarten kosten € 51,50. Per bestelling krijg je naast de kaarten en routebeschrijving ook een heel leuk proefboekje thuisgestuurd.

Welke Alkmaarse restaurants doen mee?

Meer weten

Meer informatie en kaarten bestellen
Terugblik: Amusetour 2019
Terugblik: Amusetour 2018
Terugblik: Amusetour 2017
Terugblik: Amusetour 2016
Terugblik: Amusetour 2015


Kaart wordt geladen...