We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 17:00

amuse, Culinair, wandeling, wijn

Elk jaar steevast uitverkocht: de Amusetour Alkmaar. Op een zondagmiddag van restaurant naar restaurant genieten van de lekkerste amuses en wijnen én het mooie van Alkmaar. Wees er snel bij!

Al jaren is de Amusetour vaste prik bij het team van UIT072. Sowieso een goed excuus om op zondag om 12:00 uur aan de wijn te gaan, maar ook om te genieten van de smaakvolle combinaties van de deelnemende chef-koks en sommeliers.

Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met bijpassende wijn. De toegangskaarten en een routebeschrijving krijg je van de organisatie. Je loopt met je eigen gezelschap en in je eigen tempo de route langs zeven van de betere restaurants in Alkmaar.

Wil je een impressie van wat je kan verwachten? Bekijk dan de terugblik op Amusetour 2019, 2019 (wintereditie) of 2018. Zelf ervaren? Koop dan snel je kaarten. De afgelopen jaren was de Amusetour Alkmaar namelijk elke keer ruim van tevoren uitverkocht.

Amuses?
Amusetour 2016: MIJEen amuse is bij uitstek een gerechtje waarin de desbetreffende chef de gasten laat kennis maken met de klasse en de smaak van het restaurant. De amuse is een uniek visitekaartje van het desbetreffende restaurant.

Voor onze deelnemende restaurants is de Amusetour de perfecte manier om je te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om je kennis te laten maken met de creaties van de keuken.

Kaarten?
De kaarten kosten € 51,50. Per bestelling krijg je naast de kaarten en routebeschrijving ook een heel leuk proefboekje thuisgestuurd.

Welke Alkmaarse restaurants doen mee?

Check snel de deelnemende Alkmaarse restaurants en onze reviews daarvan:

Koop nu kaarten


Meer weten

Meer informatie en kaarten bestellenKaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.