We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Alkmaars Cityblog UIT072 is nu nog beter! De website is compleet vernieuwd en geeft je een nog mooier overzicht van al het leuks wat Alkmaar te bieden heeft.

Inspiratie en passie voor Alkmaar

UIT072 is sinds 3 jaar de grootste onafhankelijke cityblog van Alkmaar. De focus ligt vanaf de start op interessante locaties, actuele evenementen en andere leuke todo’s. Bezoekers zijn met name jonge Alkmaarders (20-45) die graag wat nieuws proberen.

De site is in 2012 ontwikkeld omdat er wat miste: er gebeurt zoveel leuks in Alkmaar, maar er was geen site die jou gemakkelijk helpt om te weten waar je moet zijn.

Hotspots, todo’s en lijstjes

Na 3 jaar was UIT072.nl aan een grote opfrisbeurt toe. De afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt om met behulp van online bureau iBros een compleet vernieuwde site neer te zetten. En het resultaat mag er zijn! De strak vormgegeven site legt alle focus op de 3 pijlers: locaties (hotspots), evenementen (todo’s) en lijstjes met tips over beide onderwerpen.

Er zijn veel leuke locaties te ontdekken in Alkmaar. UIT072 probeert ze allemaal te verzamelen en jou als eerste op de hoogte te brengen van de nieuwste hotspots.
Er wordt veel georganiseerd in de stad. Een leuk bandje in de kroeg, een pop-up event in Overstad, of een gaaf optreden in Podium Victorie of Theater de Vest. UIT072 zorgt dat jij niks mist.
Één van de onderdelen die op de vernieuwde site veel meer aandacht gaat krijgen, zijn de lijstjes. Doel is om nog meer gemak te bieden bij het vinden van jouw locatie of event.
Tenslotte zullen we met het team nog vaker op pad gaan om Alkmaarse locaties en evenementen onder de loep te nemen. Een eerlijk, no-nonsense verslag wat we graag met de lezers delen.
Uit tips november

Typisch UIT072: een handig overzicht met de 10 leukste evenementen in Alkmaar deze maand.

Waar vier je 8 oktober in Alkmaar

De site en de Facebookpagina maken het gemakkelijk om de leukste plekken in Alkmaar te ontdekken.

Samen werken aan Alkmaars beste cityblog

Het afgelopen jaar is hard gewerkt om UIT072 te maken tot wat het nu is. Speciaal dank voor Laura van Haarlem City Blog en Liselotte van Liefs uit Utrecht voor het sparren over wát een goede cityblog maakt, Sven en Matthijs voor het brainstormen over het designwerk, Frits en Noukka voor het schieten van de mooie plaatjes en Tara, Vincent en de gastbloggers voor de hulp bij de mooie praatjes.

Promoot de leuke hotspots van Alkmaar

Groeiend team enthousiaste Alkmaarders

Was UIT072.nl in 2012 nog begonnen als eenmansproject, inmiddels werkt er een klein team aan de site. Naast het vierkoppige kernteam schrijft er nog een handjevol vrijwilligers mee aan de site. Allemaal Alkmaarders met liefde voor de stad.

Help mee met UIT072

UIT072 staat altijd open voor Alkmaarders die willen bijdragen! Dus kun je leuk schrijven, ben jij degene aan wie je vrienden vragen wat er vanavond te doen is en wil je meewerken aan de leukste en grootste cityblog van Alkmaar? Mail ikdoemee@uit072.nl!

Tips, vragen of ideeën?

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.