We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Na de bloed hete juli maand vol festivals en feestje kunnen we ‘rustig’ verder met augustus! En ondanks dat de halve stad op vakantie is valt er nog genoeg te beleven! We drinken bier, doen een rondje kermis, staan los op een van de fijne festivals en houden ons eerste filmavondje samen met en in het Filmhuis!

De events die je niet mag missen deze maand

1. The Beergarden 2019

Man drinkt bier - The Beergarden

Hou je wel van een biertje? Dan mag je de tweede editie van The Beergarden niet missen! Op zondag 4 augustus kun je bij de Gas!Fabriek in Alkmaar genieten van heel veel verschillende bier uit net zo veel verschillende landen. Proost!

Tip: Win vrijkaarten voor bij UIT072!

2. Kermis in Café ’t Hartje

Kermis 't Hartje 2019 - programmaCafé ’t Hartje is misschien wel hèt Kermiscafé van Alkmaar. Ook dit jaar hebben ze weer een hysterische en hilarische collectie aan Nederlandstalige artiesten naar Alkmaar gehaald! Feest van 23 augustus t/m 2 september mee met Dries Roelvink, Zanger Rinus of een lekker avondje Hazes!

3. Uit072 x Filmhuis

uit072-header-filmhuis-uit072-staytunedHet eerste gezamenlijke filmavondje van de vrienden UIT072 en Filmhuis Alkmaar. Hou 31 augustus vrij in je agenda en kijk in stijl en met vrienden naar een speciaal gescelecteerde film klassieker!

4. Mixtream Festival 2019

mixtream 2019 logoDe zomer afsluit doen we op Mixtream Festival! Geniet zondag 25 augustus in het Rosariumpark in Heerhugowaard van een lekker hapje, drankje live muziek en de laatste paar zonnestraaltjes van deze zomer.

5. Taverne Open Air

Taverne Open Air 2019De beste bands, DJ’s en chefkoks uit De Taverne samen op een feestje van 10 uur lang in de openlucht! Dat is Taverne Open Air op zaterdag 24 augustus Met 2 Stages, 9 bands, 10 DJ’s, Chill Area & Discotheque.

6. Willibrordus Draait Door

Willibrordus Draait Door3 dagen vol  muziek, (straat)theater, kunstenaars, schrijvers, vertellers, rollende keukens en gezelligheid in Heiloo. Willibrordus Draait Door op 30, 31 augustus en 1 september is een heerlijk gemoedelijk festival rond de cultuurkoepel op op landgoed Willibrord (GGZ-terrein).

 

 

 

Filmtips voor deze maand

Filmtips voor augustus

Filmhuis Alkmaar is het meest moderne filmhuis van Nederland met 3 filmzalen voor de betere film. Naast de UIT072 x Filmhuis Movienight hebben we nog 3 filmtips voor je deze maand:.

1. Apollo 11

Het is 50 jaar geleden dat de mens voet op de maan zette. In 1969 bereikte de missie met Apollo 11 haar doel en leefde de hele wereld mee met de astronauten Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins. Een onvergetelijk moment

Tickets en meer info

2. Casper en Emma; Op jacht naar de schat

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus

Tickets en meer info

3. Diego Maradona

Diego Maradona is een nieuwe film van Oscarwinnaar Asif Kapadia (Amy), over de opkomst en ondergang van stervoetballer Diego Maradona. Gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur archiefmateriaal schetst de film een uniek portret van deze man, rebel, held, en voor velen: God.

Tickets en meer info

 

Extra