We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  13:00 - 20:00

bier, bierfestival, foodtruck

Hou je wel van een biertje? Dan mag je de tweede editie van The Beergarden niet missen! Op zondag 4 augustus kun je bij de Gas!Fabriek in Alkmaar genieten van bier uit verschillende landen. Veel bier.

Bier proeven van over de hele wereld bij The Beergarden

In Nederland alleen al bestaan er meer dan 500 brouwerijen (waaronder een handjevol brouwerijen in Alkmaar). Maar in het buitenland zitten ze ook niet stil. En om Alkmaar en omstreken kennis te laten maken met al dat lekkers van ver, hebben bierkenners Rick Ooms, Remco Voskuyl en Ivar Wittebrood de handen ineen geslagen om bij de Gas!Fabriek in Alkmaar de allergrootste bierproeftuin van de regio neer te zetten.

De meer dan 40 beschikbare bieren van 20 verschillende brouwers zijn allemaal uniek in hun soort en komen uit aanstormende of gerenommeerde bierlanden. Het assortiment is dus ontzettend divers en als bierliefhebber moet je 4 augustus zeker in je agenda zetten.

Want of je nou houdt van  een Belgisch blondje of een dubbel ipa uit de Verenigde Staten. Of misschien zocht je wel die unieke Nederlandse sour of dat fantastische zwarte goud uit Denemarken. Er zit voor ieder wat wils tussen.

Unieke bieren voor de echte connaisseur

Ook aan de echte connaisseur is gedacht. De grootste publiekstrekker wordt de Barrel Aged bar. Daar komen de bieren op tap, waar de echte beer geek wild enthousiast van wordt. Bieren gerijpt op o.a. whisky, Amaretto of sherry vaten.

De inwendige mens wordt verzorgd door verschillende lokale cateraars. Wat te denken van een frietje stoofvlees van Friethuis De Vlaminck, een broodje hamburger van Heerlijk Nel of de bitterballen van de Gas!Fabriek.

The Beergarden vindt plaats op zondag 4 augustus plaats op het buitenterrein van de Gas!Fabriek aan de Helderseweg 28 in Alkmaar van 13:00 uur tot 20:00 uur. In verband met de kans op bier is de toegang vanaf 18 jaar!

Win 3 vrijkaarten

Speciaal voor de UIT072 volgers (jij dus!) hebben we weer een mooie actie weten te regelen: via onze Facebook pagina geven we komende week 3 gratis entreetickets weg!

Tickets

Entreetickets zijn te koop aan de deur of via het Facebook event. Het startpakket (à € 20) bestaat uit entree, statiegeld voor je glas en 4 munten.


Kaart wordt geladen...