We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wil je de echte smaak van Italië proeven, dan moet je een keer naar Italica Ristobar op de Laat. In dit familierestaurant valt één ding gelijk op: hier heerst passie voor de Italiaanse keuken. En die passie, dat proef je!

Écht Italiaans eten bij Italico

15 jaar geleden verhuisde de familie D’Aniello vanuit San Donato, een kleine dorpje in de hak van de Laars, naar Nederland. Koken is altijd de passie van Daniele D’Aniello ( il papá) geweest, in Nederland heeft hij hiervan zijn vak gedaan en voor veel jaren in meerdere restaurants in Noord Holland gewerkt.

Roberto (de zoon) en Francesca (de dochter) zijn met de horeca in hun bloed gegroeid en altijd in de horeca werkzaam geweest. Francesca heeft na het afronden van de hogere hotelschool in het buitenland in verschillende hotels gewerkt, Roberto heeft zich in de bediening gespecialiseerd en heeft al zijn kennis over wijnen uitgebreid. Op een gegeven moment kwam hij met het idee om een familie restaurant te openen, en zo is het avontuur begonnen. Iedere avond worden in Italica Ristobar de gasten verwend met de natuurlijke gastvrijheid van Luciana (la mamma), de kook kunsten van Daniele en de mooie verhalen over de wijnen van Roberto.

Passie en kunde

De gerechten bij Italico zijn Italiaanse klassiekers of de wat minder bekende gerechten. Chef Daniele is altijd op zoek naar nieuwe smaken en hij werkt uitsluitend met verse en gezonde ingrediënten. Gecombineerd met de uitstekende wijnkennis van Roberto zorgt dit ervoor dat een avondje eten bij Italico een onvergetelijke ervaring wordt.

Wijn

De eerdergenoemde wijnen zijn ook via internet te koop. Toch lekker als je thuis besluit om toch maar een flesje aan te schaffen van dat heerlijke glaasje bij het eten.

Handige info

Italico Ristobar

Laat 117
1811 ED Alkmaar
072-5113135

italicaristobar.nl


Openingstijden

  • Ma: gesloten
  • Di – zo: 18.00 – 22.00 uur

 

 


Kaart wordt geladen...