We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Geniet van het Culinair Verwenpakket Alkmaar

Vier van de beste restaurants van Alkmaar verrassen vaste gasten en nieuwsgierige proevers met een chefwaardig menu in coronatijd: het Culinair Verwenpakket. Een smakelijk viergangenmenu met instructies van de chefs, goede wijnen en top-ingrediënten thuis op tafel.

Fernando’s, ’t Fnidsen, De Twee Vrienden en ’t Stokpaardje verzorgen elk een gang in het wekelijks wisselende menu dat vanaf vrijdag 29 mei de eerste thuistafels bereikt. Het eerste Culinair Verwenpakket Alkmaar is vanaf nu te bestellen!

Culinair Verwenpakket Alkmaar

Uniek: voor het eerst vier Alkmaarse toprestaurants in één pakket

Vanaf 1 juni gaat de horeca weer gedeeltelijk open – op reservering en met anderhalve meter afstand. Om het gat in hun begroting te dichten en meer liefhebbers te bereiken met hun kookkunsten, slaan de vier Alkmaarse restaurants de handen ineen.

Van verwenpakket naar Culinair verwenpakket Alkmaar

Bedenker Eric Muller, 20 jaar eigenaar van ’t Stokpaardje, vertelt: “Acht weken geleden lag ik nog depressief op mijn rug: hoe gaat mijn restaurant corona overleven? De omzet lag stil en er was geen zicht op verbetering. Toen bedacht ik me: ik stel een pakket samen met een lekker menu en twee bijpassende wijnen. Het is een grandioos succes geworden.

Tijd voor samenwerking: met het Culinair Verwenpakket Alkmaar kunnen we het werk en de inkomsten verdelen en helpen we vier restaurants de crisis overleven”

Koks Culinair Verwenpakket

Sam Piscaer (’t Fnidsen), Fernando Jonker (Fernando’s), Nick & Alex (De Twee Vrienden) en Casper Glas (’t Stokpaardje) bundelen de krachten. Foto: Frits de Beer.

Samen sterk

Restaurants Fernando’s, ‘t Fnidsen, ‘t Stokpaardje en De Twee Vrienden bundelen hun krachten en koken vanuit eigen keuken, of vanuit de grotere keuken in Ursem die Muller momenteel huurt van een evenementencateraar.

“Ondernemers helpen deze crisis door te komen”

“Mijn hart ligt bij de horeca; ik wil ondernemers helpen deze crisis door te komen”, stelt Eric. “‘Met dit pakket kan ik meer doen: sparren, ondernemers overeind houden, faciliteren. Met de deelnemende restaurants zetten we echt een supergaaf initiatief in de markt!”

Meer weten?

De eerste culinaire verwenpakketten zijn nu te koop, om vrijdag 29 mei op te halen of te laten bezorgen. Bestellen kan via culinairverwenpakket.nl.