We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bergen is een nieuwe horecazaak rijker. Vanaf zomer 2022 geopend op de Oude Prinsweg bij de Ruïnekerk Bistro ElVi. Heelijk eten bij een bekende naam op een nieuwe plek.

Na het avontuur in Utrecht zet ElVi door in Bergen. In een knusse setting wordt je hier op niveau bediend van heerlijke gerechten. Veelal klassiek Frans met een moderne twist.

Wie zitten er achter ElVi?

Eigenaren Elvira en Victor zijn op zijn zachts gezegd geen onbekenden in de horecawereld. Ruim 10 jaar hadden zij een met een Bib Gourmand bekroond restaurant met dezelfde naam in Utrecht. In 2018 besloot het stel naar een nieuwe uitdaging uit te gaan kijken. Na wat omzwervingen keerden zij terug naar hun oorsprong: Bergen. Een aanwinst, niet alleen voor het dorp maar ook voor ver daar omheen.

Wat kan je van ElVi verwachten?

Wat betreft het eten is ElVi klassiek Frans, maar met een randje en op zoek naar spanning. Of “Modern Passé” zoals ze het zelf noemen. Een bistro zoals je hem in Parijs graag bezoekt. Zoals wij omschrijven: “dit is vakantie in eigen land”. De gastvrijheid en het enthousiasme van de gastvrouw- en heer maken dat je je hier gauw thuisvoelt. Met hun eigen stijl veroveren ze al snel je hart en met hun kookkunsten je maag.

Bistro ElVi

Oude Prinsweg 29
1861 CS Bergen

072-2020082
info@bistro-elvi.nl
bistro-elvi.nl


Openingstijden

  • Ma, do & vr: vanaf 15:00
  • Za & zo: vanaf 12:30
  • Di & wo: gesloten


Kaart wordt geladen...