We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Jeroen Klepper en Koert Smit keren terug op het strand! Met Soul Beach brengen ze de ziel terug op het strand van Bergen aan Zee.

Heel Bergen kon het meemaken vorige zomer: hoe snel de ziel weglekte uit de 2 fijnste paviljoens van het strand. Maar gelukkig zijn de wonderen de wereld nog niet uit, want Jeroen Klepper gaat weer koken aan zee!

Partner Koert Smit en hij nemen de exploitatie over van Blooming Beach. Het zuidelijkste paviljoen van het Bergense strand brengt de ziel terug en gaat dan ook Soul Beach heten.

De afgelopen maanden is er in stilte gewerkt aan het nieuwe concept, waarbij het goede van de voorgaande paviljoens (Hemingway’s en Noorderlicht) als dankbare ervaring dient. Inmiddels is de grootschalige verbouwing in volle gang en Soul Beach opent medio april de deuren.

Tipje van de Sluier

We geven natuurlijk graag een paar tipjes van de sluier weg: de kaart bestaat uit een volledig nieuwe mix van diverse keukens (laat dat maar aan Klepper over), er komen heerlijke ligbedden op het grote terras, achter glas. Dus vanaf het begin van het seizoen kunnen strandliefhebbers hun hart ophalen.

De aankleding wordt op dit moment op diverse plekken op de wereld gemaakt door kleine coöperaties. Het servies is bijvoorbeeld in de maak bij een klein familiebedrijfje in het Atlasgebergte in Marokko. Zo gaat de SOUL door de aderen van het hele paviljoen vloeien.

Persoonlijke noot

Koert en Jeroen willen zelf nog graag een korte noot delen aan iedereen die de afgelopen tien maanden heeft gesteund:

“Als geen ander hebben we ervaren dat in een hele korte tijd de ziel uit een zorgvuldig opgebouwd bedrijf kan vloeien. Die ziel komt tot stand door een samenspel van de mensen die er werken, de ideologie, de locatie, de cultuur van de bedrijfsvoering en andere, ongrijpbare, factoren. En natuurlijk voornamelijk ook door de gasten.

Gecombineerd met de sereniteit van strand en zee hebben we het paviljoen daarom ook Soul Beach gedoopt. Een ode aan het samenspel en aan jullie. We zijn trots op de mooie stap die we als businesspartner van de Bloominggroep mogen maken en hopen iedereen van de zomer weer op het strand te mogen ontmoeten!”.

“Fuel your body And feed your SOUL”

Praktische info


Soul Beach

Parkweg 37
1865 AG Bergen aan Zee

Openingstijden

Nog niet bekend


Kaart wordt geladen...