We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De horecadroom van Thom en Yvette komt uit: in een groter pand in Alkmaar openen ze een pizzabar en delicatessenshop.

Pizzabakkerij Thup’s verhuist naar een nieuw en groter pand in Alkmaar, de voormalige bakkerij van Fermento. Deze nieuwe plek, op de Laat 125, sluit perfect aan bij de droom tot een uitbreiding naar een delicatessenshop én gastronomisch pizza-restaurant. Een aanwinst voor de smaakliefhebbers in Alkmaar en omstreken.

Steentje bijdragen

Thup’s is nu op de nieuwe locatie in avonden geopend voor bezorging en afhaal van pizza’s. Zodra de uitbreiding gereed is kan iedereen de hele dag terecht. Om de plannen voor een delicatessenshop én restaurant te realiseren, is geld nodig dat met behulp van crowdfunding bij elkaar gezocht wordt.

“Het is een spannende stap om naast de pizzabakkerij een restaurant en delicatessenwinkel te starten, maar onze droom is om meer Alkmaarders een smaaksensatie te geven. We hebben toffe plannen voor deze ruwe parel in de binnenstad.

Thup’s gaat de horeca echt verrijken. We zijn net even anders dan een gewone pizzeria. Een plek waar je straks heerlijk kunt eten en graag met vrienden samenkomt. Iedere Alkmaarder die blij wordt van gevarieerd, gezond en duurzaam eten, kan hier zijn hart ophalen. En dan maak je ook nog kans op een jaar lang gratis pizza! Wie wil dat nu niet?!” Zegt Thom Hartog enthousiast.

Vers, huisgemaakte pure producten

Yvette: “Onze producten zijn vers, huisgemaakt en zonder overbodige toevoegingen. De vraag van onze klanten naar eerlijke, pure producten neemt alleen maar toe. Zo besteden we veel aandacht aan het deeg wat minimaal 48 uur rust voordat de pizza in de houtoven gaat. Daarnaast gebruiken we een mix van verschillende meelsoorten om tot een heerlijke pizza te komen.

Ook bij onze toppings kiezen we altijd voor het beste wat we kunnen vinden en dat proef je. Echte Mozzarella, Gorgonzola en Parmezaanse kaas, heerlijke gedroogde ham en verschillende salami’s, verse groenten, onze beroemde huisgemaakte tiramisu en verrassende (non-alcoholische) drankjes. We werken zoveel mogelijk samen met regionale ondernemers en boerenbedrijven, zodat we precies weten waar onze producten vandaan komen.”

Tijd voor verandering

“We gaan nog verder: wij vinden dat het tijd is om de manier waarop wij consumeren te veranderen. We verbruiken jaarlijks meer grondstoffen dan dat de aarde kan produceren en dat zorgt voor problemen. De grootschalige toepassing van monoculturen en de bio-industrie gaan ten koste van de biodiversiteit en de bodemkwaliteit. Tijd voor verandering dus. Wij denken dat dat kan, als je maar bij jezelf begint.

Over Thup’s

Thup’s is al 9 jaar een begrip in Alkmaar. Thom is van oorsprong accountmanager bij een bank, wanneer hij een sprong in het diepe waagt en zijn droom realiseert: de pizzabakkerij Thup’s. In 2015 wint hij de prijs ’de beste pizza van Nederland’. Vanaf de zomer kun je hier ook terecht in de delicatessenshop én genieten in het restaurant.

Een steentje bijdragen aan de droom van Yvette en Tom kan via crowdfund.thups.nl.


Kaart wordt geladen...