We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  16:00 - 23:45

BARCODE, festival, Mart Hoogkamer, The Dirty Daddies

Na het succes van 2022 komt Popweekend Dijk & Waard dit jaar weer terug op de IJsbaan in ’t Kruis. Met een knallend programma: Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes en Wesley Bronkhorst maken de line up compleet voor zaterdag 13 mei.

De line up voor Popweekend Dijk & Waard is dit jaar spectaculair! Tijdens het tweedaagse evenement in de gemeente Dijk en Waard treden onder andere The Dirty Daddies, Broederliefde, Mart Hoogkamer, Bizzey en Wolter Kroes op. Volgens de organisatie loopt de kaartverkoop zeer voorspoedig en verwacht men een volle bak op 12 en 13 mei in ’t Kruis.

“Het is echt een gekkenhuis.”

Dennis Luken, één van de leden van de organisatie: “Op 1 februari zijn we begonnen met het verkopen van toegangskaarten en het is echt een gekkenhuis. De ijsbaan op ’t Kruis is groot genoeg, maar het zal wel een volle bak worden. Ik denk dat we het vorig jaar toch goed gedaan hebben, dat zien we terug in de reacties en de verkoop en daar zijn we natuurlijk heel blij mee”.

Barcode XXL

Dit jaar op de vrijdag, de tweede editie van BARCODE XXL. Nog groter, meer spektakel en confetti dan de vorige editie, maar wel met de vertrouwde kwaliteit die je gewend bent.

Ad Molenaar, tevens lid van organisatie: “De samenwerking met Barcode is erg bijzonder. Na het sluiten van mijn zaak Marlène wordt er bijna niets meer georganiseerd voor de jongeren in Heerhugowaard. Ze wijken uit naar Alkmaar en Schagen om uit te gaan, maar wij houden ze in mei hier in de Waard met Barcode XXL. We investeren, samen met de jongens van Barcode, in een top line up, dat wil je uiteraard niet missen.”

Dit jaar zullen naast Broederliefde en Bizzey onder andere Team Rush Hour, Jasha Rudge, K-Liber en The Partysquad naar de IJsbaan in Heerhugowaard komen.

Zaterdag meezingspektakel

Martijn Fischer zal hits van Hazes brengen tijdens de zaterdagavond op Popweekend. Iedereen kent ze natuurlijk, van Zij Gelooft In Mij, De Vlieger tot Bloed Zweet en Tranen, alle klassiekers zullen langskomen. Wesley Bronkhorst doet daar een schepje bovenop, met hits als Amalia en Trots op Jou.

De avond wordt afgesloten door The Dirty Daddies, dé ultieme 7-koppige hitmachine is al jaren de natte droom van al je zintuigen! Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard: het witte feest-leger blijft zinderen en verbluffen. Jouw reddingsboei van liefde in een zondvloed aan hits midden in een tornado aan wonderschone showelementen. Om te ontdekken wat The Dirty Daddies zo uniek maakt, zul je toch echt zelf een show moeten bijwonen. En dat kan in Heerhugowaard.

Kaarten winnen

Op Facebook en Instagram kun je deze maand 8 kaarten winnen voor Popweekend! Zorg dat je UIT072 volgt op Facebook en Instagram en doe snel mee:

Bekijk de Facebook winactie
Doe mee op Instagram

Actievoorwaarden/disclaimer: we verloten 4 keer 2 kaarten onder de deelnemers via Facebook en Instagram. Uiterlijk 9 mei maken we de winnaars bekend.

Wat is Popweekend Dijk & Waard?

Popweekend Dijk & Waard is een laagdrempelig en gezellig tweedaags festival op een unieke locatie, midden in het oude centrum van Heerhugowaard ’t Kruis. Omringd door voetbalclub KSV, de kerk, oude woonhuizen en de Familie-school wordt met behulp van lokale bedrijven feest gevierd op een positieve en unieke wijze, met landelijk bekende dj’s en artiesten en een fantastische sfeer.

Tickets voor Popweekend Dijk & Waard zijn NU te koop via popweekenddijkenwaard.nl.

Wie treden er op?

Line-up Popweekend Dijk & Waard 2023

Vrijdag 12 mei: BARCODE XXL

 • Broederliefde
 • Bizzey
 • Partysquad
 • Team Rush Hour
 • K-Liber
 • Jasha Rudge
 • Rowan Pierot

Zaterdag 13 mei: meezingspektakel

 • The Dirty Daddies
 • Mart Hoogkamer
 • Wolter Kroes
 • Het Feestteam
 • Martijn Fischer Zingt Hazes
 • Wesley Bronkhorst
 • Het Foute uur van Q Music
 • De Crossband
 • Presentatie: Henk Naber

Koop nu je tickets


Kaart wordt geladen...