We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Soms… heb je ontzettend trek in een bak gefrituurde kip, of een Big Mac, of misschien wel een wat luxer gerecht, maar geen zin om de deur uit te gaan. Vanaf 1 oktober kun je lekker op de bank geplakt blijven: Uber Eats komt naar Alkmaar.

Je kent Uber waarschijnlijk wel van de taxidienst. Maar ook als maaltijdbezorger is Uber Eats in Nederland aan een opmars bezig. Afgelopen jaar sloten meer dan 1.000 restaurants zich aan bij Uber Eats. In steden als Amsterdam en Utrecht zijn de koeriers met groene thermostassen op de rug niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Volgende halte in de grote strijd met Thuisbezorgd.nl en Deliveroo: Alkmaar.

Krijg nu € 10 korting: gebruik promotiecode uit072 bij je eerste bestelling

Waar Deliveroo zich focust op de betere restaurants en Thuisbezorgd zich richt op de snelle hap, daar pakt Uber Eats het hele spectrum: van een hamburger van McDonald’s tot een compleet diner van ’t Fnidsen of eindelijk eens die daghap van Soepp gemakkelijk thuisbezorgd.

Hoe werkt Uber Eats?

Uber Eats werkt op een vergelijkbare manier als de taxidienst Uber:

 1. Via de app (of site) doe je een bestelling
 2. Automatisch koppelt Uber een koerier aan je order
 3. Binnen een halfuur staat de koerier voor je deur

In de tussentijd zie je in de app ( Android/ iPhone) precies waar de koerier is. Nog fijner: Uber Eats bezorgt op elke gewenste plek, van je tuin tot je picknick in het park.

Probeer nu met korting

Benieuwd geworden? Via UIT072 krijg je nu € 10,00 korting op je eerste bestelling! Zo wordt Uber Eats uitproberen wel heel aantrekkelijk.

 1. Ga naar Uber Eats, via site of app ( Android/ iPhone)
 2. Ga naar Account > Promoties
 3. Kies Code invoeren
 4. Voer promotiecode in:
  uit072
 5. Klik op ‘Promotie toevoegen’ en de korting wordt automatisch verrekend

 • Alleen voor nieuwe Uber Eats gebruikers
 • Geldig t/m 31 oktober 2020
 • Promotiecode: uit072

Uber Eats: afhalen bestelling

Uber Eats doet zowel aan bezorgen als afhalen

Waar kun je bestellen?

Uber Eats gaat van start met een beperkt aantal zogenoemde lancering partners. In Alkmaar is dat een gevarieerd aanbod van horeca, waaronder:

Disclaimer

Deze post is gesponsord door Uber Eats. Zoals altijd staan we volledig achter de inhoud. Voor bestellingen met promotiecode uit072 of eats-csaa1r kan UIT072 een vergoeding ontvangen vanuit de sponsor. Het is volledig aan jou of je gebruikt maakt van de kortingscode 🙂