We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Laat je eten bezorgen door superhelden en help onze helden in de zorg! Met een ludieke actie geeft restaurant Fabels aandacht aan de superhelden in de zorg. Als je een maaltijd bestelt, wordt deze bezorgd door een superheld. Staat er zomaar Superman, Catwoman of the Hulk voor je deur!

Zorgpersoneel dat tijdens de kerst en met oud-en-nieuw doorwerkt om onze dierbaren te verzorgen. Die moeten we een hart onder de riem steken dachten André Rzepka en collega’s van restaurant Fabel’s uit Bergen. In samenwerking met vijf Alkmaarse restaurants willen zij daarom het zorgpersoneel op de Acute opname en Longafdeling van de Noordwest Ziekenhuisgroep in het zonnetje zetten.

Als je een diner bestelt bij Fabel’s op donderdag 14 t/m zondag 17 januari wordt je bestelling bezorgd door een bezorger in een superhelden pak. Dan kan het dus zomaar zijn dat Superman razendsnel je eten komt brengen. Met de opbrengsten van de actie en bijdragen van sponsoren hoopt Rzepka alle zorghelden op de Corona afdeling van het Alkmaarse ziekenhuis te kunnen verrassen met dinerbonnen en bioscoopbonnen.

“Niet alle superhelden dragen capes”

Kunnen ze wanneer het weer kan genieten van een ontspannen avond uit: “Even totale ontspanning én toch nog een beetje kerst voor deze harde werkers: dat hebben zij namelijk verdiend want niet alle superhelden dragen capes”.

Alkmaarse restaurants Hofman, Lindetuin, Wolf, De Kleine Waarheid en IJkgebouw werken mee om deze helden een onvergetelijke avond te bezorgen. Je bestelt je diner op www.fabels-bergen.nl en er wordt bezorgd in Bergen, Bergen aan Zee en Schoorl.

Wanneer: donderdag 14 t/m zondag 17 januari
Bestellen: www.fabels-bergen.nl of whatsapp 0620813017
Bezorgt in: Bergen, Bergen aan Zee en Schoorl