We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Pasen komt er weer aan! Komend weekend is het zover. Normaal gesproken voor veel Alkmaarders de tijd om op bezoek te gaan bij familie, eieren te zoeken en met groepen te eten. Maar wat doe je in deze tijd van social distancing?

Natuurlijk blijven we thuis dit weekend, maar dat hoeft niet te betekenen dat we het moeten doen met een gekookt eitje en een sneetje brood. Wij helpen je: deze 7 Alkmaarse zaken hebben de lekkerste opties om Pasen thuis te vieren.

Goede Vrijdag

Goede Vrijdag: 10 april

We beginnen op Goede Vrijdag al met lekker eten. Van oudsher is vrijdag visdag en op Goede Vrijdag eten belijdende rooms-katholieken geen vlees, dus daarvoor heeft Turfmarkt een goede optie. Voor een culinaire vrijdag tippen we graag ’t Stokpaardje.

🐟 Turfmarkt: zeebaarsdag

Bij Turfmarkt brengen ze op veler verzoek Zeebaarsdag terug: op 10 april een hele zeebaars van de houtskoolgrill inclusief frites & salade voor € 19,50. Afhalen tussen 17.00 uur en 19.30 uur.
Meer info op THUIS072.nl

🦐 Stokpaardje verwenpakket

UPDATE: Zo, dit ging wat sneller dan verwacht, maar ’t Stokpaardje verwenpakket voor Goede Vrijdag is al helemaal uitverkocht! Tip: wil je voor vrijdag 17 april niet achter het net vissen, wees er dan snel bij…
Meer info op THUIS072.nl

Het Stokpaardje verwenpakket is stiekem elke vrijdag te bestellen, maar is te lekker om niet te tippen in dit lijstje. Een pakket met alle lekkernijen van ’t Stokpaardje. Voor 2 personen, thuisbezorgd, met o.a. 2 flessen wijn, huisgerookte zalm, coquilles en gekonfijte Franse scharrelkip. Culinair genieten!

Pasen

Pasen: 12 en 13 april

Pasen zelf is natuurlijk een tijd voor lekker brunchen met de hele familie. Maak het jezelf gemakkelijk en minimaliseer je takenpakket tot het dekken van de tafel en het bestellen van een van deze oplossingen.

🇪🇸 Granada: Paasbrunch met een Spaanse twist

In een tijd waar alles even ver weg lijkt te zijn komt Granada naar je toe met een spannende mix van Baskische traktaties en Hollandse klassiekers. Denk aan pintxos, aspergesoep, tapas en nog veel meer lekkers. De brunch kan besteld worden voor zowel 1e als 2e paasdag en wordt gratis bij je bezorgd. Bestellen is mogelijk tot vrijdag 10 april via: info@granadafoodwine.nl.
Meer info op THUIS072.nl

🐔 Pluim: paasbrunch

Pluim presenteert: paasbrunch box. Voor € 19,50 p.p. wordt Pluim’s paasbrunch aan huis bezorgd. Graag voor 10 april bestellen via info@eetcafepluim.nl
Meer info op THUIS072.nl

👪 Turfmarkt: friends & family table

Met pasen stond een friends & family table in de planning bij Turfmarkt: met vrienden en familie samen genieten van diverse zoete en hartige bites. Dit kan nog steeds, alleen nu bestellen t/m Goede Vrijdag, dan wordt het bij je thuis bezorgd.
Meer info op THUIS072.nl

📦 Thijs Thuis in Eten: Paasbrunch Box

Thijs Thuis in Eten biedt een uitgebreide Paasbrunch Box aan, die bovendien gratis thuisbezorgd wordt. In de box o.a. broodjes, salades en verse jus.
Meer info op Facebook

🥄 SOEPP: Paastas

De 100% biologische paastas van SOEPP is bedoeld voor 1 persoon als brunch, lunch of maaltijd. Combineer het als gezin met huisgemaakte gerechten of een andere paasbox van lokale winkels en restaurants. Of bestel er gewoon 2 of 3!
Meer info op Soeppzooi.nl

🐰 De Kleine Waarheid: paasbox

Ook De Kleine Waarheid komt met een ontbijt of brunch paasbox voor thuis! Bestel vóór donderdag via 072-5124724 en laat je box bezorgen of haal ‘m af. Optioneel zelfs met een flesje prosecco (tip)!
Meer info op THUIS072.nl

🥂 ’t Fnidsen: aspergepakket

Restaurant ‘t Fnidsen en Rootring-wijnen hebben een lekker aspergepakket voor dit paasweekend. Asperges, boerenham, krieltjes, het recept en natuurlijk een lekkere fles Cuvée des Asperges 2019. Ophalen bij Rootring, bestellen voor donderdag 16:00.
Meer info op THUIS072.nl

Extra info

Alle initiatieven van Alkmaarse restaurants tijdens deze coronacrisis worden verzameld op THUIS072.nl. Hét Alkmaarse platform van UIT072, voor thuisblijvers. Om de Belastingdienst te quoten: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker 🙂

Bezorgen in Alkmaar: THUIS072

Wil je meewerken/meeschrijven aan UIT072 of THUIS072? Doe mee!

Heb je een leuk initiatief wat aandacht nodig heeft? Moeten wij jouw bezorgmaaltijd proeven of speciale pakket ontvangen? Neem even contact op.