We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Lekker vanaf de bank op je laptop of telefoon een maaltijd bestellen, omdat je geen zin hebt om te koken. Of het is zondagmiddag en je kater is nog steeds niet verdwenen. Onverwachts bezoek. Ineens zin in sushi. Er zijn legio goede redenen te bedenken om af en toe lekker eten te bestellen.

Alkmaar heeft een ruim en divers aanbod in plekken waar je eten kan bestellen. Variërend van verantwoorde hap tot ongezonde (maar oh zo lekkere) bakken calorieën. UIT072 vertelt jou waar je de lekkerste maaltijden kunt scoren!

 

SushiPoint

Iedereen houdt van sushi. Denk ik. Ik in ieder geval wel. Bij Sushipoint brengen ze de lekkerste sushi naar je voordeur. Een bijkomend voordeel van thuis sushi eten is dat niemand je moeilijk ziet doen met die stokjes. Want niemand kan met stokjes eten. Denk ik. Ik in ieder geval niet.
sushipointalkmaar.nl
Bezorging vanaf € 15
Bezorgt tot 21.00 uur
Vondelstraat 21, Alkmaar

 

Sawadee Thai

De lekkerste Thai van Alkmaar! De gerechten worden bereid met verse ingrediënten en alles wordt in huis gemaakt. De chefkok, mevrouw Orawan, heeft jarenlange ervaring in de Thaise keuken. En dat proef je! Ook voor liefhebbers van pittig eten is dit een uitstekende keuze.
sawadee-thai.nl
Bezorging vanaf € 10
Ma-wo tot 21.00 uur, do-zo tot 22.00
Laat 3, Alkmaar

 

Burgers & Zo

Hamburgers. Erg lekkere hamburgers. Eigenlijk is hier alles al mee gezegd. Hoewel ik graag als tip De Engelsman wil geven. Een heerlijke hamburger met spek, kaas en een gebakken eitje.
burgers-zo-alkmaar.nl
Bezorging vanaf € 15
Tot 21.00 uur
Paardenmarkt 5 in Alkmaar

 

Buona Sera

In een lijstje met restaurants die eten bezorgen hoort uiteraard ook een pizzeria. Buona Sera in Hoefplan is al jaren een terecht begrip. Een lekkere Italiaanse pizza of pasta, zoals het hoort.
buona-sera-alkmaar.nl
Bezorgkosten € 2
Bezorgt tot 23.00 uur
Van Ostadelaan 254 in Alkmaar

 

Jeruzalem

Bijna dertig jaar terug at mijn vader hier shoarma na het stappen. Dat was toen de beste shoarma van Alkmaar en dat is het nu nog steeds. Gelukkig bezorgt Jeruzalem ook!
jeruzalemalkmaar.nl
Bezorging vanaf € 7
Bezorgt tot 23.00 uur
Schoutenstraat 5 in Alkmaar

 

Mylos

Mylos is stiekem iets meer een restaurant dan de rest van de namen in deze lijst, maar het eten is lekker en ze bezorgen ook, dus daarom hoort Grieks restaurant Mylos zeker in dit rijtje thuis.
mylos-alkmaar.nl
Bezorging vanaf € 25
Bezorgt tot 21.00 uur
Marktstraat 2b in Alkmaar

 

Spareribs Specialist

Ideaal voor op de brakke dag: spareribs. Lekker op de bank met je handen eten, terwijl je met die ene schone vinger de televisie op een andere zender probeert te krijgen.
thuisbezorgd.nl
Bezorging vanaf € 12
Bezorgt ma-za tot 21.00 uur en zo tot 21.30. Wo gesloten
Salomonstraat 16 in Alkmaar