We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Je verjaardag vieren met je vrienden en familie is natuurlijk altijd een feestje. Maar hoe leuk is het als je naast cadeautjes krijgen ook nog eens gratis uit eten kan. UIT072 heeft uitgezocht waar je gratis op je verjaardag kan eten in Alkmaar.

Van ‘All you can eat’ sushi tot heerlijke vleesgerechten van de houtskoolgrill. En van een authentiek Griekse keuken tot oer-Hollandse Bistro gerechten. Er is genoeg keuze om op je verjaardag jezelf eens te trakteren op een gratis etentje. In onze top-5 lees je precies wat je kan verwachten en welke voorwaarden er zijn voor een heerlijk voordelig verjaardagsdiner.

UMA

Bij Japans restaurant Uma eet je volgens all-you-can-eat concept. Gedurende 2,5 uur kun je  onbeperkt gerechtjes bestellen van de menukaart via de tablet op tafel. Het dessert is hierbij ook inbegrepen. Bij grote groepen bestaat de mogelijkheid tot een all-in  drankarrangement. Informeer hiervoor even bij het reserveren.

Hoe werkt het? Kom langs op je verjaardag en neem je legitimatiebewijs mee. Maximaal 2 jarigen en tenminste 1 betalende gast (vol tarief) per tafel.

UMA, Minderbroederstraat 3, Alkmaar
Website
Uma op Facebook

Motto SushiMotosushi restaurant

Nog een sushirestaurant, gevestigd in het oude postkantoor.  Hier kun je voor één vaste prijs onbeperkt genieten van verschillende Japanse specialiteiten. Het principe is eenvoudig. In tweeënhalf uur kun je onbeperkt van de menukaart bestellen. De bestelling wordt direct  klaargemaakt en aan tafel gebracht. Op het menu staan salades, sushi’s, kushi’s, tempura en teppanyaki (bakplaat)gerechten. Bij het diner is een verrassingsdessert inbegrepen.

Hoe werkt het? Kom met minimaal 4 personen (incl. jarige). Geef bij het reserveren aan dat je jarig bent en laat bij het afrekenen je paspoort, ID-kaart of rijbewijs zien. Let op, drankjes zijn hierbij niet inbegrepen.

Motto Sushi, Houttil 4-6, Alkmaar
Website
Motto Sushi op Facebook

Mylos

Mylos grieks verjaardagMylos is een eigentijds mediterraan restaurant met een brede kaart met voornamelijk Griekse gerechten. Op de kaart staan Griekse kwaliteitswijnen, moderne tapas, een divers aanbod aan vegetarische gerechten, lunchgerechten en verschillende soorten koffie. Gastheer Spyros Zetas en gastvrouw Soula Kourkouta serveren je graag hun gerechten en bijpassende drankjes en zorgen dat je niets tekort komt. Je kiest voor een onbeperkt tapasmenu, of kiest voor een eigen samengesteld menu.

Hoe werkt het? Op je verjaardag krijg je een gratis hoofdgerecht of een onbeperkt Mezedes tapasmenu. Je gezelschap moet uit minimaal 3 personen bestaan.

Grieks Restaurant Mylos, Marktstraat 2B, Alkmaar
Verjaardagsactie Mylos (mylosalkmaar.nl)
Mylos op Facebook

Meat & Co

Meat & Co Alkmaar: burgerBij Meat & Co eet je natuurlijk vlees, regelrecht van de houtskoolgrill. Het is een gezellig en stoer restaurant, waar je kiest uit o.a. steaks, burgers en spareribs. Bovendien: een ruime keuze uit speciaalbieren. Bij Meat & Co werken ze voornamelijk met regionale leveranciers. Denk hierbij aan de kip van Ackermann, brood van Raat en bieren van Bierwinkel Alkmaar.

Hoe werkt het? Wanneer je met z’n vieren komt, eet de jarige gratis.

Meat & Co, Mient 22, Alkmaar
Website
Meat & Co op Facebook

De Kleine Waarheidde kleine waarheid verjaardag

In Grand Café De Kleine Waarheid kun je in een wat huiselijke sfeer de meest uiteenlopende gerechten eten. Je kunt er terecht voor een snelle lunch of eenvoudige avondmaaltijd, of juist een uitgebreide lunchproeverij of dinerproeverij. Bij De Kleine Waarheid zijn ze gek op vlees, dat is terug te vinden in de verschillende gerechten op de kaart. Ook vergeten groenten en gerechten worden hier juist niet vergeten, en vind je op de kaart en buiten de kaart om terug.

Hoe werkt het? Geef bij je reservering aan dat je jarig bent, neem je ID-kaart mee, en minimaal 3 betalende volwassen gasten.

De Kleine Waardheid, Lombartsteeg 7, Alkmaar
Website
De Kleine Waarheid op Facebook

Nutteloze weetjes die leuk zijn om te weten
  • September is de maand met de meeste verjaardagen.
  • In Nederland zijn de meeste mensen op 25 september jarig (500.000 ongeveer)
  • Dat is, niet heel toevallig, 9 maanden na kerst.
  • Het kinderpartijtje en de kaarsjes de taart is een van oorsprong Duitse traditie. Tijdens de Kinderfeste werd er per levensjaar een kaarsje op de taart gezet.
  • Happy Birthday wordt pas sinds 1924 gezongen en is afgeleid  ‘Good morning to all’ wat op scholen in de VS door leraren werd gezongen voor hun leerlingen.

Hebben we een van jouw favorieten overgeslaten? Laat het ons gerust weten! Ook wij houden altijd van nieuwe tips 🙂

Wil je ook goedkoop eten op één van de andere 364/365 dagen van het jaar? Check dan ons overzicht met Goedkope restaurants in Alkmaar met een daghap of weekspecial.