We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We gaan wat nieuws doen! Om het gemakkelijk te maken om ondernemers (horeca, shops en anderen) en de Alkmaarse consument (jou!) bij elkaar te brengen, lanceren we vandaag een compleet nieuw platform: THUIS072!

Van een sateetje tot een complete Indonesische rijsttafel en van oer-Alkmaarse kaasfondue tot exotische pokebowl. Je hoeft niet meer de deur uit: de Alkmaarse restaurants komen naar je toe!

THUIS072

Even niet UIT, maar THUIS072

Op THUIS072.nl vind je het meest actuele, complete en gebruiksvriendelijke overzicht van initiatieven van Alkmaarse ondernemers om je in deze tijden van social distancing toch zo goed mogelijk te helpen.

Gebruiksvriendelijk, omdat je in een paar klikken kan vinden wat je zoekt. Bezorgen of toch afhalen? Eten of een cadeaubon? In 2 kliks vind je de zaken die bieden wat je zoekt.

Actueel en compleet, omdat ondernemers zélf hun informatie bijhouden en je kan helpen door gemakkelijk aan te geven als er iets niet klopt. Of voeg zelf je favo restaurant toe!

Screenshot van explore pagina op THUIS072

Op THUIS072 kun je op verschillende manieren handig filteren en zoeken.

Oh, en hadden we al verteld dat het volledig gratis is? Voor bezoekers en ondernemers? Alles om de horeca en zaken die het al zo moeilijk hebben, een hart onder de riem te steken.

Waarom een nieuw platform?

Op ons Alkmaarse City Blog UIT072 houden we jou al ruim 7 jaar op de hoogte van wat voor leuks er in Alkmaar te doen is. Lekker uit eten, leuke events in de kroeg, nieuwe shops. Alles om je de deur uit te krijgen en de stad in. Wat tot 3 weken geleden de gewoonste zaak van de wereld leek, maar nu totaal omgedraaid is. Waar we 7 jaar lang je UIT de deur kregen, gaan we je nu helpen THUIS te blijven.

Natuurlijk steunen we de restaurants, cafés en shops nog steeds met leuke content, zoals ons overzicht van Alkmaarse restaurants die je kan steunen door afhalen, bezorgen of een cadeaubon te kopen. Dit artikel werd sinds we ‘m 10 dagen geleden publiceerden al meer dan 15.000 keer gelezen. We worden zóveel benaderd met tips dat dit artikel te vol werd en niet meer handig werkt om te vinden wat je zoekt. Dat kon beter.

Onderneming toevoegen op THUIS072

Ondernemers kunnen gemakkelijk hun zaak toevoegen

Met THUIS072 lanceren we een site waar ondernemers makkelijk hun zaak toevoegen en beheren, en waar bezoekers gemakkelijk door het aanbod hun weg vinden, zonder de deur uit te hoeven.

Samen sterk

Ook al is het stil in de Alkmaarse binnenstad, online gebeurt er een hoop. Veel restaurants en ondernemers zoeken creatieve manieren om toch klanten te bedienen, binnen de richtlijnen van overheid en RIVM.

Op UIT072 waren we vorige week maandag al de eerste in Alkmaar die op 1 pagina al deze initiatieven bundelde. Nu gaan we nog een stap verder. Met THUIS072.nl hebben we een site gebouwd specifiek voor 1 doel: alle initiatieven op een mooie manier gepresenteerd en gebruiksvriendelijk ingedeeld. Door de makers van UIT072, voor jou.

We doen dit natuurlijk niet alleen. We werken natuurlijk samen met alle horeca waarmee we al jaren dit City Blog vullen. Maar ook bundelen we de krachten met onder anderen Stichting Evenementen Waagplein en Koninklijke Horeca Nederland. Vanuit Alkmaar Marketing en Gemeente Alkmaar wordt inmiddels positief gereageerd op dit nieuwe initiatief.

Volgende stappen

Op THUIS072 staan al tientallen zaken vermeld en dat aantal groeit snel. Op thuis072.nl/toevoegen kunnen ondernemers namelijk snel en gemakkelijk zelf gegevens toevoegen aan de site. Aan het eind van de week verwachten we meer dan 100 ondernemingen op het nieuwe platform.

De komende dagen zal ook het team van UIT072 de site blijven aanvullen. Zo komt er ook ruimte voor andere initiatieven die kunstenaars en culturele instellingen ondernemen en die je vanuit huis kunt volgen. Voor ondernemers wordt er nog meer functionaliteit toegevoegd, zoals een dashboard om direct te zien hoe populair jouw zaak eigenlijk is.

Grafiek met bezoek voor hotspot op THUIS072

Binnenkort op THUIS072: uitgebreide statistieken per hotspot

Ook voor consumenten zullen we de site blijven verbeteren. Zo gaan we het zoeken en filteren nóg gemakkelijker maken en kijken we naar de mogelijkheden om ook direct een cadeaubon aan te schaffen via THUIS072.

Ook zoeken we de komende tijd nog meer mogelijkheden voor samenwerking en ondersteuning.

Wil je zelf helpen of sponsoren? Neem dan contact op via info@thuis072.nl of info@uit072.nl. Ben je ondernemer of gewoon een nieuwsgierige Alkmaarder? Neem dan snel een kijkje op THUIS072.nl!

PS. laat ons vooral weten wat je ervan vindt 🙂