We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Verlang jij na weken van lockdown naar een restaurantbeleving, maar durf je nog niet naar het restaurant? Wil je met zijn vieren uit eten, maar kom je niet uit één huishouden? Of wil je juist alleen genieten van een viergangenmaaltijd van topkwaliteit? Met het Culinair Verwenpakket haal je de restaurantbeleving in huis!

Nog fijner: je krijgt meteen een beleving van vier restaurants. Restaurant ’t Stokpaardje bundelde de krachten met drie andere toprestaurants: ’t Fnidsen, De Twee Vrienden en Fernando’s. Samen maakten zij een heerlijk viergangenmenu. Door dit pakket te bestellen help je vier restaurants in deze crisis, maar vooral: je ontdekt op een lekkere en makkelijke manier vier toprestaurants thuis.

Afgelopen vrijdag werd de eerste editie van het Culinair Verwenpakket uitgeleverd. Wij haalden er eentje op en kijken wat je kan verwachten.

Wat zit er in het Culinair Verwenpakket?

Het pakket haal ik op bij restaurant ’t Stokpaardje, maar je kan ook bij de andere restaurants afhalen of een pakket laten bezorgen. De doos voelt fijn zwaar aan. Eenmaal thuis zie ik dat er twee prachtige flessen wijn , een kaarsje , een roos en allerlei gerechten inzitten.

Culinair Verwenpakket: inhoud box

Handig is dat er  een menukaart is en een duidelijke bereiding voor ieder gerecht. De meeste gerechten zijn in een handomdraai klaar. Met mooie borden, sfeerverlichting en roos zit je meteen in een uitgaansgevoel.

De witte wijn is een frisse Côtes de Gascogne met knisperende zuren. De Torre d’Orti is een volle, krachtige rode wijn. Alle ingrediënten zijn vers, vol smaak en met verrassende combinaties aan smaken.

Deze week was het menu :

  • Voorgerecht: Marbré van gevogelte, preicrème , komkommer en quinoa
  • Tussengerecht : Courgette soep met makreel
  • Hoofdgerecht : Diamanthaas, ratatouille, aardappeltaartje en rode wijn jus
  • Dessert : sticky rice, tijm, mango, olijf en aardbei

Is het wat, dat verwenpakket?

Zeer zeker! Wat is dit lekker en leuk koken! En mooi dineren thuis!

Je haalt bij een van de deelnemende restaurants een doos op, gevuld met alle ingrediënten voor een 4-gangen diner. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is een laatste bereidingsstap (meestal alleen opwarmen) en de borden mooi opmaken. Gelukkig onder begeleiding van beschrijving van de bereiding, waarin  stap voor stap wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

Het is eenvoudig, vaak alleen even verwarmen. Je tovert de lekkerste gerechten op tafel en waant je een chef-kok. Echt genieten en fijn proeven! Dit pakket zal je niet teleurstellen. Een prachtig cadeau ook om te geven. Een restaurantbeleving thuis.

Topkok in eigen keuken

Voor € 79,50 heb je een box voor twee personen, dus voor slechts € 39,75 zit je culinair te genieten inclusief een fles bijpassende wijn. Het menu verandert elke week.

Dankzij de geschreven en begeleiding waan je je een chef-kok in eigen keuken. Binnen een paar minuten en met amper voorbereiding nodig, schotel je een maaltijd van topklasse voor. Gegarandeerd dat je er indruk mee maakt op je tafelgenoot!

Meer info en bestellen: culinairverwenpakket.nl
Telefoon: 0623436878
Bezorgen/afhalen: vrijdagmiddag of -avond