We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
CE3F4uOm1IA

Na 21 races staan Verstappen en Hamilton gelijk in de stand. Alles wordt beslist in de laatste race op zondag 12 december. Waar in Alkmaar zie je Max Verstappen (of Hamilton) wereldkampioen Formule 1 worden? Wij hebben de hotspots met een groot scherm voor je op een rij gezet.

Op zondag 12 december om 14.00 springen de startlichten in Abu Dhabi op groen voor de spannende laatste race van het seizoen.Voor het eerst sinds 1974 staan de nummer 1 en 2 (Verstappen en Hamilton) gelijk in de WK-stand en de coureur die voor de ander eindigt mag zich na deze race wereldkampioen noemen.

Waar gaan we kijken?

Er zijn vast meer plekken om de Formule 1 ontknoping te kijken, maar deze hotspots  hebben we voor je uitgekozen. De meeste gaan ruim voor de start al open en sluiten (gedwongen) om 17.00. Gelukkig op tijd om de F1 race te zien en de overwinning te vieren (of je verdriet weg te drinken).

Gunnery’s

Gunnery's F1 Special

Een vanzelfsprekendheid is Gunnery’s Irish Pub op de Platte Stenenbrug. Eigenlijke elke grote (en minder grote) sportwedstrijd zenden ze hier live uit, ook natuurlijk ‘de race’ op zondag. Maar behalve de race kan je hier ook alle trainingen en de kwalificatie bekijken onder het genot van Max Burger voor een tientje. 

Waar: Gunnery’s Irish Pub
Special: Max Burger (€ 10)

Bar Bali

Bij Bar Bali aan de Houttil hebben ze voor ontknoping van het Formule 1 seizoen het grote scherm uitgerold. Voor de dorst hebben ze speciale F1-cocktails klaar staan zoals de Red Bull Jagerbomb en een Wodka Redbull.  

Waar: Bar Bali
Info: Facebook

Turfmarkt

Turfmarkt F1

Komende zondag kijk je de finale van de Formule 1 bij de Turfmarkt. Natuurlijk met een ijskoud glas bier in je hand kijken en een Grootmeester bitterballetje erbij! Kijk je de race toch liever thuis? De borrelboxen en bittergarnituur van de Turfmarkt worden ook thuisbezorgd. 

Waar: Turfmarkt
Special: borrelbox inclusief 4 speciaalbieren van Brouwerij ‘t IJ en een gratis muts
Info: Facebook

Gasfabriek

Veel toepasselijker dan in de (Plank)Gasfabriek kan je zondag de laatste race van het F1 seizoen niet kijken. Vanaf 14:00 uur en beleef deze finale op groot scherm. Reserveer wel even een plekje via gasfabriek.nl

Waar: Gasfabriek
Info: Facebook

Eetcafé Pluim

Ook bij eetcafé Pluim zie je hoe Max in Abu Dhabi naar de wereldtitel rijdt. En Mads in de keuken zorgt voor lekker hapjes erbij.

Waar: Eetcafé Pluim
Info: Facebook

Café ’t Hartje

Natuurlijk staat ook bij Café ’t Hartje de tv aan komende zondag. Het grote scherm staat ook opgeklapt en er komt koud bier uit de tap. Alleen nog een overwinning voor Verstappen en de middag is compleet.

Waar: Café ’t Hartje
Info: Facebook

Café Paradiso

Voor de eerste keer gaat Fitz bij Café Paradiso het grote scherm uitrollen, voor deze unieke race. Tip: de hapjes en burgers van overbuurman Aloha zijn ook hier te bestellen en worden bij je plekje gebracht.

Waar: Café Paradiso

Horeca en de coronaregeltjes

Omdat we natuurlijk allemaal willen dat de horeca weer zo snel mogelijk helemaal open kan, is het minste wat we kunnen doen ons zoveel mogelijk aan de regeltjes te houden. Er is niemand die de regeltjes leuk vindt, zeker het horecapersoneel niet. Hou daar rekening mee! Werk mee, doe lief en bestel een biertje of bitterballetje extra.

  • Bij klachten blijf je lekker thuis tegen de tv schreeuwen.
  • Een coronatoegangsbewijs is verplicht. (Ook op buitenterrassen). Laat je code even zien als er om vraagt wordt. Heb je geen code? Bestel dan lekker de borrelbox van de Turfmarkt en ga thuis kijken.
  • Een vaste zitplaats is verplicht.
  • Hou zo veel mogelijk 1,5 meter afstand en draag een mondkapje als gaat lopen.