We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
pJkstng9o8Y

De herfst is weer in volle gang. Saai binnen zitten? Nee hoor, we gaan genieten van het seizoen met verse producten bij Alkmaarse restaurants en bij Theater de Vest!

Vers van de Vest

Ook in het theaterseizoen 2021-2022 is de succesvolle serie Vers van de Vest terug. De meest aantrekkelijke manier om te genieten van verse voorstellingen voor een niet te missen prijs:

Kies 5 voorstellingen voor € 9 per voorstelling (€ 45 voor 5)
Kies 10 voorstellingen voor € 8 per voorstelling (€ 80 voor 10)

Prijzen zijn bovendien inclusief garderobe en een drankje! Waar wacht je nog op? Reserveer snel, er is een beperkt aantal plaatsen in deze series beschikbaar!

5 Aanraders voor deze herfst

Waar kun je naar toe deze herfst? In de video zie je 5 tips voor de komende maanden:

1. Nicole Beutler Projects – Metamorphosis

Het ijs smelt, het klimaat verandert, machtsverhoudingen beginnen te verschuiven. Een grote onzekerheid ligt voor ons. Acht dansers en zangers én de virtuoze jazzdrummer Frank Rosaly nemen je mee in een ritueel voor het einde van het patriarchaat. De mannen zijn gevangen in het ijzige ritme van Henry Purcells ‘The Cold Song’ (“let me freeze again”) maar de hete adem van verandering hijgt in hun nek. Net als in de tekeningen van MC Escher zien we de transformatie stap voor stap gebeuren. Soms bijna onmerkbaar, soms met een schok. Een unieke hedendaagse dansopera, bekroond met vijf sterren door de Volkskrant.

Dans
4 november
Regulier € 20,00

2. De Warme Winkel – Een oprechte ode aan de Ironie

De Warme Winkel

De Warme Winkel trekt zich terug op een verleidelijk mooi eiland met grote cultuurhistorische waarde. Hier ontmoeten ze o.a. de reality tv-sterren Lesley Versprille en Earl Daniël en gaan ze de uitdaging aan: blijft ironie hun sterkste wapen of slaan dates met real people gaten in hun overtuiging?

Toneel
10 november
Regulier € 24,00

3. Toneelschuur Producties – Kasimir & Karoline

Kom naar de kermis, vier het leven en de liefde en vergeet tijdelijk je zorgen! Deze geestige, muzikale, fonkelende en feestelijke voorstelling speelt zich af op een kermis. Een over de top wereld van bier, excessen, sprankelende lichtjes, harde muziek en suikerspinnen. Hier komen mensen uit verschillende klassen elkaar tegen: van rijke zakenmannen tot hoeren. Ondertussen stevent het land af op een nieuwe economische crisis.

Toneel
26 november
Regulier € 19,50

4. Arno Schuitemaker – The Way You Sound Tonight

“The Way You Sound Tonight is een van die theaterervaringen waarvan je verlangt dat die eeuwig voortduurt. Schuitemaker slaagt erin alle elementen te laten kloppen.” – VSCD Jury. The Way You Sound Tonight ontving in oktober 2019 de Zwaan voor meest indrukwekkende dansproductie.

Dans
3 december
Regulier € 18,50

5. Pieternel – All Night Cafe

Anno 2021 roept countrymuziek meer beelden op dan alleen die van een verlaten prairie, galopperende paarden en stoere cowboys. Anno 2021 is het genre synoniem voor uitverkochte stadions, grote hits en glansrijke carrières. En niet alleen op de Amerikaanse bakermat. Ook Nederland kent een grote subcultuur van fanatieke country liefhebbers. Zij stonden aan de basis van het succes van bijvoorbeeld Douwe Bob en aanstormend talent Pieternel.

Theaterconcert
18 december
Regulier € 19,50

Seizoensproducten

Met UIT072 verbinden we graag Alkmaarse horeca en cultuur aan elkaar. Onze vaste videograaf Robert van der Eng maakte speciaal voor de herfstvoorstellingen van Vers van de Vest een video waar de seizoensproducten van een Alkmaars restaurant (ditmaal The Blue Zone) én Theater de Vest samenkomen.