We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het nieuwe theaterseizoen van Theater De Vest gaat weer van start! Voor deze 3 best sellers zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar.

Wees er snel bij:

1. Tim Fransen – De mens en ik (reprise)

De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier weliswaar en een primaat, maar wel een zoogdier dat de stoommachine heeft uitgevonden. En de dickpic. De uitvinder van vaccins én complottheorieën. Van beschaving en van de uraniumbom. Homo sapiens hebben we onszelf genoemd. De wijze mens. Maar hoe zit het nou precies met die wijsheid?

Op komische wijze maakt Tim Fransen ons in zijn derde programma – voor zijn tweede kreeg hij een Poelifinario – deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid. Een worsteling die vijf sterren waard was volgens de Volkskrant: “Tim Fransen balanceert perfect tussen ideeën en een geweldige hoeveelheid geestigheid.

Cabaret
29 oktober
€ 22,50
Meer info en tickets

2. Charlie and the Chocolate Factory

 

‘Charlie and the Chocolate Factory’ vertelt het alom bekende verhaal van Charlie, een van de vijf gelukkigen die een gouden wikkel bemachtigen en de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka mogen bezoeken. De geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt.

Na successen op West End en Broadway is de meeslepende musical, vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages nu voor het eerst te zien in Nederland met Remko Vrijdag als Willy Wonka.

Musical
4, 5 en 6 november
€ 44,50
Meer info en tickets

3. Jawad Es Soufi – Waarom ben jij zo?

Jawad Es Soufi

Jawad Es Soufi laat via zijn alter ego Sloegie zien welke rol zijn opvoeding, de omgeving waarin hij opgroeide – hartje Rotterdam-Zuid – en het onderwijs hebben gespeeld in zijn leven. Het zijn factoren die hun stempel hebben gedrukt op de persoon die hij vandaag de dag is.

Tijdens zijn middelbareschooltijd belandt Jawad in een bijzondere en bij vlagen ook hilarische achtbaan die doorslaggevend is geweest voor wat er daarna gebeurde. Hij vertelt hoe hij velen versteld deed staan door in drie jaar tijd van het leerwegondersteunend onderwijs (LWOO) naar het VWO door te stromen. Met anekdotes, muzikale parodieën en een flinke dosis humor neemt Jawad je in ‘Waarom ben jij zo?’ mee in zijn verhaal

Cabaret
24 september
€ 24
Meer info en tickets

 

Extra