We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bij Spotlight denk je aan veel dingen: lekkere cocktails, besloten feesten, stand-up comedy, live muziek, karaoke, pop-up restaurants, pub takeovers, maar… kerstbomen? Ja. Alsof 2020 nog verrassingen in petto kon hebben: Spotlight gaat kerstbomen verkopen en bezorgen!

Vanaf vandaag start Spotlight met de verkoop van prachtige Nordmann kerstbomen. Diverse maten, vanaf € 29,50. Als je zelf liever de deur niet uitgaat, bezorgen ze bovendien GRATIS.

In ruil voor deze reclameboodschap hebben we wel natuurlijk wat leuks voor je geregeld. Als je de Facebookpagina’s van UIT072 en Spotlight volgt en een berichtje achterlaat op het Facebookbericht, maak je deze week kans op een gratis kerstboom.

Rond Sinterklaas maken we de winnaar bekend. UPDATE (6 dec): we hebben een winnaar! Gefeliciteerd Marieke Leesberg, jij wint een prachtige kersboom van Spotlight!

Niet gewonnen? Niet getreurd. We geven deze decembermaand nog veel meer prijzen weg. Volg UIT072 ook op Facebook (als je dat nog niet doet) en blijf op de hoogte:

Meer over Spotlight

Spotlight bevindt zich aan de rand van het centrum, aan het Scharlo. Niet wachten op de uitslag van de winactie? Neem dan nu alvast een kijkje bij Spotlight, of bestel je boom telefonisch.

Spotlight

Scharlo 1
1815 CN Alkmaar

Kaart wordt geladen...