We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In deze tijden verlangen we naar sfeervolle kerstevenementen en daarom heeft Victrix een Kerstbomen Fair Drive-Thru georganiseerd om ervoor te zorgen dat we op een corona-proof manier tóch de kerstsfeer kunnen proeven. Vanaf 28 november tot en met 19 december ben je hartelijk welkom!

Victrix Kersbomen Drive-Thru

Kerstbomen Drive Through Smoking Buddha

Kerstbomen drive-thru?

Vind jij het ook zo jammer dat we dit jaar geen traditionele kerstmarkten kunnen bijwonen? Bij Team Victrix vonden ze dit ook een groot gemis en daar moest een alternatief voor komen. Namelijk: een kersbomen drive thru! Wat moet je je daarbij voorstellen?

Alkmaar Kerstbomen Drive Through

Proef de kerstsfeer vanuit de auto

Wie kent de kerstmarkten niet? Sfeervolle kramen vol met de meest heerlijke lekkernijen, prachtige kerstdecoraties, fonkelende lichtjes en natuurlijk de échte kerstsfeer. We zijn het gewend om hier lekker door te slenteren en ons te bevinden tussen de drukke mensenmassa. Dat is dit jaar uiteraard niet mogelijk, maar wat weerhoudt ons ervan om een kerstmarkt te beleven vanuit het comfort van de auto? Victrix moet hetzelfde gedacht hebben en introduceert een échte kerstbeleving, maar dan op wielen.

Kerstbomen Victrix Alkmaar

Oh denneboom..

Aan de voorzijde van het gebouw van Team Victrix aan de Helderseweg vind je de entree naar de creatieve en unieke drive-thru. Rijd langs de kraam van Smoking Buddha voor een lekker hapje eten, schaf een mooie fles wijn aan van Wijntjeproeven.nl, doe last-minute kerstinkopen en dit allemaal onder het genot van warme glüwein of chocomel. Als afsluiter kun je een mooie kerstboom aanschaffen voor thuis.

Kerstbomen Fair Drive Through Victrix

Enthousiast geworden? Stap met de kids in de auto en je vindt de Victrix Kerstbomen Drive-Thru aan de Helderseweg. Er hangt een groot spandoek aan de voorzijde dus het is niet te missen! De kerstfair is iedere zaterdag geopend van 13:00 tot 18:00, maar doordeweeks kun je iedere dag terecht voor de aanschaf van een kerstboom. See you soon!

Kerstbomen Drive Through Alkmaar

Meer op UIT072

Ook interessant