We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Internetheld Kakhiel ken je waarschijnlijk van de droogkomische fotograppen. Maar wist je dat hij ook video’s maakt? Afgelopen vrijdag was hij op bezoek in Alkmaar!

De vlog heeft de typische Kakhiel stijl (en humor) en komt langs heel wat herkenbare Alkmaarse plekjes. Dus heb je nog 3 minuten en 29 seconden over? Check de video hieronder:

“Ging vrijdag rondlopen in Alkmaar echt een rare stad” – Kakhiel

Kakhiel in Alkmaar

Kakhiel begint bij Station Alkmaar en loopt via Hotel Stad en Land (“vet klein hotel”) over herfstblaadjes langs het Kanaal richting de stad. Onderweg beschrijft hij met een droge voiceover en de bekende Kakhiel teksten wat hij ziet. Zo verbaast hij zich over onleesbare teksten (“Van de veel gehaktbal wankel licht?“) en een Tuinstraat zonder tuinen.

De Grote Kerk kon niet goed worden bekeken door de bomen, maar gelukkig waren er nog “vet veel winkels” in de Langestraat, met vet rare plaatjes op de grond. Bertje Doperwtje viel beter in de smaak.

Na een rondje Accijnstoren Alkmaar en Boekhandel Feijn was alles opeens van kaas. Van legoblokken tot complete winkels. Kijk anders zelf maar even. Doei.

Meer