We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Comedy Brunch

  13:00 - 17:00

brunch, comedy, lunch

Soms een lastige keuze: lekker tafelen óf een middag lachen. Wat als het allebei zou kunnen? Miss Central combineert comedy en brunch tot een middagvullend programma!

Stand-up Comedy

Een zondagmiddag genieten van COMEDY en BRUNCH, dat kan op 12 december a.s. van 13:00 tot 17:00hr bij Miss Central! KAARTEN zijn verkrijgbaar voor € 39,50. Dit is inclusief een heerlijke 3 gangen brunch en volop lachen om meerdere stand-up comedians.

Reserveer via info@misscentral.nl of stuur een DM en wees verzekerd van een middag puur genieten. De koks van Miss Central gaan aan de slag en verzorgen heerlijke gerechten. De comedians brengen een middag vol met humor. Zin in ontspanning met elkaar? Welkom bij onze Comedy Brunch! See you?!

Zin in een avond ontspanning met elkaar of een groep familie of vrienden? Welkom bij ons Comedy Brunch! See you?!

Miss Central

Miss Central is een hippe healthy lunchroom midden in het centrum. Gezond, vegan, biologisch, vers, lokaal. Waar dit vroeger nog alternatief was, is dit nu meer mainstream dan uitzonderlijk. En Miss Central sluit zich hier volledig bij aan.

Meer: Nieuwe hotspot: Miss Central
Vragen: 7 vragen aan Miss Central

Meer info

Prijs: € 39,50
Tickets: info@misscentral.nl


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.