We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In de rubriek ondernemer uitgelicht zetten we een lokale ondernemer in de spotlight. Deze week stellen we onze 7 vragen aan Mariska Mol, eigenaar van Miss Central.

1. Wie ben je?

Miss Central: Jeffrey & Mariska

Jeffrey & Mariska voor Miss Central

Mijn naam is Mariska Mol en samen met Jeffrey Buurs ben ik onlangs Miss Central begonnen.

2. Wat is Miss Central?

Miss Central is een leuke, nieuwe horecaplek voor overdag. Waan je voor even terug in de jaren ’20 dankzij ‘The Hollywood Regency’ stijl en geniet bij Miss Central van de exclusieve koffie, unieke thee en fijne, gezonde ontbijt-/lunchgerechten of een gezellige borrelplateau met een goed glas wijn.

Op de kaart veel vega en vegan gerechten. Je vindt er geen groen takje op het menu als een gerecht vegetarisch is, maar juist een hammetje achter de gerechten waar wél vlees in zit. Wij noemen het ook wel een ‘happy healthy place’.

3. Wat vind je leuk in Alkmaar?

Alkmaar is groot en klein tegelijk. Genoeg cultuur, heerlijke restaurants, fijne winkels en je komt altijd wel een bekende tegen. Dat maakt het zo gezellig!

4. Wat maakt Miss Central uniek?

Je bent altijd op zoek naar iets nieuws, iets anders, iets wat er gewoon nog niet is in de directe omgeving. En dat zie je bij ons terug op de kaart en in het interieur. En aan de vele leuke reacties is het ook gelukt.

5. Waar ben je trots op?

Op het mooie eindresultaat en op het fijne gevoel dat Miss Central geeft als je binnenkomt.

6. Hoe zie je de toekomst van Miss Central?

Zonnig☺! We gaan er iets moois van maken. Overdag met een mooi concept waar je kan genieten van heerlijke koffie en thee, mooie lunchgerechten en een gezellige borrel.

Miss Central: interieur

Waan je voor even terug in de jaren ’20 dankzij ‘The Hollywood Regency’ stijl

Later in het jaar breiden we dit uit naar een locatie die je op verzoek besloten kan afhuren voor bijvoorbeeld een zakelijke borrel, verjaardagsfeestje of private dinner.

7. Wat zijn jouw eigen favoriete hotspots?

Alkmaar heeft zoveel leuke plekken waar we graag komen. De locatie van ’t IJkgebouw is fantastisch, de sfeer van de oude stad blijft mij fascineren en de gezelligheid van de barretjes die verspreid over de stad zijn gevestigd, maken Alkmaar compleet.

Miss Central: zaak

Ook buiten is het gezellig zitten

Meer info

Wil je als ondernemer ook uitgelicht worden op UIT072? Neem dan contact op. Mag ook als je iets anders leuks te melden/tippen hebt 🙂

Miss Central

Laat 183
1811 NE Alkmaar
072 7858429
misscentral.nl

Openingstijden

  • Wo-za: 9:00 – 18:00
  • Zo: 12:00 – 18:00

Volg UIT072 ook op Facebook en Instagram. Heb je tips voor leuke hotspots? Mail: tip@uit072.nl.

Kaart wordt geladen...