We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  00:00

coronaproof, festival

Voor het tweede jaar achter elkaar gaat één van de weinige festivals in coronatijd door in Alkmaar! Finally Fiesta Festival heeft toestemming om door te gaan, op twee stages en met duizend bezoekers.

Wat kun je verwachten?

De datum en line-up van Finally Fiesta Festival blijven hetzelfde als gepland. Op 6, 7 en 8 augustus zijn alle ingrediënten voor een festival aanwezig. De statafels zijn terug en er zullen ook picknick/biertafels zijn waar je met vrienden aan kan zitten.

Wil je bij de andere stage kijken? Geen probleem, zoek je daar weer een nieuwe tafel! Er mag gedanst worden bij je tafel en de anderhalve meter verdwijnt vanwege testen voor toegang.

Testen voor toegang

Finally Fiesta is net als andere evenementen deze zomer alleen toegankelijk met de CoronaCheck app in combinatie met een ID. Bezoekers moeten zich uiterlijk 24 uur voor binnenkomst laten testen (via TestenVoorToegang.org) wat geheel gratis is, of via de CoronaCheck app kunnen aantonen dat je ofwel gevaccineerd bent, ofwel een herstelbewijs.

Finally Fiesta is blij met het vertrouwen van de gemeente Alkmaar en keihard aan het werk om weer een mooi festival neer te zetten en er weer een heerlijke editie van te maken! Mocht er komende weken toch meer versoepeld worden, dan versoepelen wij natuurlijk mee.

Ticketkopers ontvangen binnen een week een mail met daarin hun tickets! Nog geen kaartje? Wacht niet te lang! De zaterdag is voor 90% uitverkocht en de zondag voor 75%. Tickets en meer info vindt je op finallyfiesta.nl.

Nederlandse avond

Op vrijdag 6 augustus organiseert Finally Fiesta samen met Café Aan De Haven weer een Nederlandse Zomeravond op hetzelfde terrein. Een gezellige avond met artiesten als Peter Beense, Frank van Etten, Mike Peterson en meer. Op een ticket voor deze avond kun je met zijn tweeën naar binnen.

Win 2 vrijkaarten

Deze week maak je bovendien kans op 2 vrijkaarten. Meedoen? Dat is simpel: reageer op het bericht op  Facebook of  Instagram. Wij loten uit de reacties volgende week iemand die twee tickets wint!

Update: tweede dag verplaatst naar zaterdag

Na het intrekken van de vergunning voor afgelopen zondag 8 augustus, omdat de verplichte sta- en zitplaatsen niet werden nageleefd, zijn de organisator en gemeente in goed overleg overeengekomen dat het evenement Finally Fiesta onder voorwaarden verplaatst kan worden naar aanstaande zaterdag.

Meer info

Tickets en meer info: finallyfiesta.nl

 


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.