We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  19:00 - 23:00

Berghain, rave

PEEP PERFORMANCE is de titel van het nieuwste werk van theatermaker Annica Muller en haar regiedebuut. Annica brengt tantra, peepshow en performance samen in dit experimentele werk. Het is geen voorstelling maar een movement, een platform waar vrouwelijke performers uitgenodigd worden om een intiem onderzoek aan te gaan te tonen.

Annica:

“Peep Performance is een rituele rave. Een rave in het kaliber van de Berlijnse Berghain; een club waar maatschappelijke status quo buiten de deuren wordt gehouden. Een vrijplaats waar extremiteit en uitersten voor cohesie zorgen. Het oogt als een duistere en snoeiharde omgeving; maar in werkelijkheid heerst er een cultuur van openheid en vrijheid. Het dansende, zwetende publiek celebreert seksualiteit, identiteit en inclusiviteit.”

PEEP PERFORMANCE is hardcore en sensitief, underground en kosmisch, bevrijdend en smorend, naakt en mysterieus, genadeloos en kwetsbaar. Drie ijzersterke vrouwelijke performers nemen het publiek mee in een zogenoemde ‘Ravelution’

PEESHOW

Als je nog niet het bouwtoilettentheater van HAL 25 bent geweest, dan is dit je kans! Vanuit je privé- of combicabine krijg je een compleet nieuwe theaterbelevenis. Dertig bouwtoiletten zijn elk door een andere kunstenaar omgetoverd. Ze kijken uit op het ronddraaiende podium. Voorafgaand aan de voorstelling kun je drinken bestellen.

TIJDEN

  • VR. 19/11: 19:00 & 21:30
  • ZA. 20/11: 17:00 & 20:00

 Meer info en tickets


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.