We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  16:45 - 18:30

az, sport, voetbal

AZ – Ajax wordt zondagmiddag mét publiek gespeeld in het uitverkochte AFAS Stadion. Dat heeft gemeente Alkmaar besloten, in samenspraak met het onafhankelijke ingenieursbureau Royal HaskoningDHV. De thuishaven van AZ is weer veilig en dat viert AZ met een prachtig filmpje:

AZ heeft de afgelopen weken aanvullende vragen van de gemeente beantwoord. Op basis van het uitgebreide veiligheidsonderzoek van Royal HaskoningDHV en deze antwoorden is het stadion weer vrijgegeven, nadat op 10 augustus een deel van het dak instortte.

Eenhoorn: ‘Heel blij’

“We zijn uiteraard heel blij met dit besluit”, reageert AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “Het is geweldig hoe onze spelers, staf en medewerkers de afgelopen maanden hebben gepresteerd. Ook onze fans zijn ons steeds blijven steunen. We hebben er, in samenspraak met alle betrokken partijen, keihard voor gewerkt om alles gereed te krijgen. Daarbij stond veiligheid altijd voorop. Nu is het tijd om weer naar huis te gaan.”

Speel mee en maak kans

Om te vieren dat AZ weer thuis is, kun je geweldige prijzen winnen. Zo maak je bijvoorbeeld kans op 2 halve seizoenkaarten, 2 kaarten voor AZ – Ajax of 2 tickets voor AFAS Live.

Doe nu mee op az.nl/nl/AZ/boysareback

Aftrap

AZ – Ajax, het duel tussen de nummer twee en één van de Eredivisie, begint zondag om 16:45 uur.

Kaartverkoop via AZ.nl


Kaart wordt geladen...