We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In de Alkmaarse uitagenda zetten we zoals elke maand de leukste todo’s overzichtelijk voor je op een rij.

De events die je niet mag missen deze maand

1. Alkmaar Light Festival

Victorientje - Alkmaar Light FestivalHet eerste weekend nadat de wintertijd is ingegaan verandert Alkmaar in één groot lichtkunstwerk. Dompel je onder in verrassende videokunst, verwonderende lichtobjecten, klassieke muziek en live theater en doe mee met de Instawalk van UIT072 fotograaf Tjimkje!

Vr 4 en za 5 november
Meer info

2. Filmfestival Alkmaar

Film Festival Alkmaar 2022

Filmhuis Alkmaar organiseert vol trots de derde editie van Filmfestival Alkmaar (FFA) met een uitgebreid en gevarieerd programma. Het Panoramaprogramma bestaat uit 24 films van de crème de la crème van de internationale cinema.

2-6 november
Meer info

3. De Onwaarschijnlijke Elf: WK Editie

De Onwaarschijnlijke Elf

In aanloop naar het veelbesproken WK in Qatar ben je bij De Onwaarschijnlijke Elf aan het juiste adres voor de ideale voorbeschouwing. De opstelling bestaat uit de beste muzikanten, schrijvers en journalisten die Nederland rijk is.

9 november
Meer info

4. Popronde Alkmaar

Popronde

De Popronde doet Alkmaar weer aan! Vrijdag 11 november kun je op heel veel plekken genieten van toffe optredens: 35 bands die door heel Alkmaar spelen op diverse podia.

8 oktober
Meer info

5. Fabulous Girls Night

Miss Central Alkmaar: interieur

Terug naar de jaren ‘80 en ‘90 met een superleuke quiz tijdens The Fabulous Girls Night. Ken jij de nummers van The Spice Girls nog en hoe heetten die acteurs van Friends ook alweer? Win prachtige prijzen met jouw groepje vriendinnen en proef de lekkerste cocktails die Miss Central speciaal voor jullie maakt.

Za 12 november
Meer info

6. IT = een kunst

IT = een kunst

Ontmoet oude bekenden en nieuwe geïnteresseerden, doe mee aan de Super Silent Turbo Bingo en kijk je ogen uit bij de lichtkunst en theaterperformance. En vergeet bij de borrel vooral niet om je collega’s uit te dagen voor een potje tafeltennis op deze bijzonder locatie!

15 november
Meer info

7. De Eendracht Pubquiz

UIT072 VrijMiBo @ Eendracht in 't IJkgebouw

Strijd, onder het genot van een borrel, om de winst! De Eendracht staat donderdagavond 17 november in het teken van spel en gezelligheid. Met o.a. een fotoronde, een muziekronde en een kennisquiz.

17 november
Meer info

 

Extra