We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  17:00 - 21:15

it, IT=Alkmaar

Dat je voor een gezellige binnenstad, leuke evenementen en kaas in Alkmaar moet zijn is bekend. Maar weet je ook dat je voor de IT sector helemaal goed zit in Alkmaar?

Hier zitten veel innovatieve IT-bedrijven, elk met een compleet eigen expertise. Of je nu aan de slag wilt gaan bij een hosting expert, je wilt ontwikkelen tot streaming specialist, vast wilt bijten in de infrastructuur of de nieuwste applicaties wilt ontwikkelen; bij de Alkmaarse IT-bedrijven kan het allemaal! En met de ruim 150 openstaande vacatures biedt de stad kansen genoeg om jouw IT-carriere verder te ontplooien. Benieuwd?

Kom dan naar IT = een kunst! Ontmoet oude bekenden en maak nieuwe contacten, leer van AI kunstenaar Jeroen van der Most, doe mee aan de Super Silent Turbo Bingo en kijk je ogen uit bij de lichtkunst! We sluiten af met een gezellige borrel met hapjes en een potje tafeltennis.

Tickets zijn gratis en inclusief een hapje en drankje. Mis het niet, want dit event wordt een pareltje!

  • 17:00 uur – inloop
  • 17:30 uur – start programma
  • 20:15 uur – start netwerkborrel
  • 21:15 uur – einde

Spreker Jeroen van der Most

Jeroen van der Most is een Nederlandse kunstenaar en gaat vertellen over hoe hij AI en algoritmes inzet om een geheel nieuwe vorm van kunst en communiceren te maken. Al meer dan 10 jaar is hij expert op dit gebied en zijn werk is over de hele wereld bekend.

Super Silent Turbo Bingo

Bij binnenkomst krijg je een nummerkaartje en doe je automatisch mee met de bingo. De aanwezige IT-bedrijven hebben fantastische prijzen beschikbaar gesteld, dus sit back, enjoy en duim je suf, want misschien komt jouw nummer wel uit de bingo gerold!

Aanmelden


Kaart wordt geladen...