We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

TwentyoneWood: een frisse nieuwe mannenzaak

Alkmaar is een nieuwe kledingwinkel rijker! Op de mooie A-locatie op het Ritsevoort zit sinds deze week TwentyoneWood. UIT072 was bij de feestelijke opening (en is daarna nog een paar keer rustiger wezen shoppen).

Grande opening TwentyoneWood

De opening was een grandioos feest en een groot succes. De zaak stond vol met vrienden en bekenden van de eigenaren Steven Arts en Ruben Mulder.

Twentyonewood: openingsfeest

De opening van Twentyonewood was druk bezocht.

Onder het genot van een heerlijke hamburger van Van Versch of een soepje van SOEPP konden de gasten genieten van de muziek van de DJ die middenin de zaak stond.

Prachtige zaak

Na de drukke opening zijn we nog een paar keer terug geweest. Om te shoppen en om nog eens goed rond te kijken.

Het eerste wat opviel is dat de zaak echt enorm mooi en strak is, met mooie subtiele details. Zie bijvoorbeeld die fiets aan de muur! Veel ruimte, met achterin een flink raam in het dak waardoor de ruimte lekker licht is.Twentyonewood: fiets boven kledingrek

Maar het belangrijkste is natuurlijk de kledingcollectie, en die is niet mis! Zo vind je onder andere Denham the jeanmaker, Won Hundred, Libertine Libertine, w00d w00d, Wearecph & Red Wing aan de kledingrekken en op de planken.

Twentyonewood: schoenen en broeken

Twentyonewood: koffie en kledingrek

En die rekken en planken verdienen nog even een eervolle vermelding, sterker nog, die hele inrichting is ontsproten uit de breinen van de eigenaars in samenwerking met de Amsterdammers Pieter de Leeuw en Thijs de Vries van OneSevenTree. Overigens is één van die twee, Pieter, ondertussen stiekem een bekende Alkmaarder. Hij is immers verantwoordelijk voor hoe mooi Stadsstrand de Kade is geworden. Daarnaast heeft hij veel van ons weleens een lekker drankje ingeschonken vanachter de bar.

Twentyonewood: fiets boven kledingrek

De eigenaren Steven en Ruben zijn zichtbaar trots op wat ze hebben neergezet. En dat is helemaal terecht! Alles is vanaf de grond opgebouwd en alles is helemaal zelf bedacht. De twee mannen hebben eerder met elkaar gewerkt, ze kwamen elkaar na jaren weer tegen en toen bleek dat ze dezelfde ambitie en visie hadden: het resultaat is TwentyoneWood!

Twentyonewood: interieur

Handige info

TwentyoneWood

Ritsevoort 7
1811 DM Alkmaar

twentyonewood.com


Openingstijden

  • Zo: 13.00 – 18.00
  • Ma: 12.00 – 18.00
  • Di-wo: 10.00 – 18.00
  • Do: 10.00 – 21.00
  • Vr-za: 10.00 – 18.00


Kaart wordt geladen...