We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het bourgondische assortiment van Samen in de Keuken heeft een nieuw adres! De culinaire lekkernijen, variërend van wijnen uit Spanje en Italië, speciale oliën en balsamico’s zijn vanaf nu te vinden op het Fnidsen. Op nummertje 76A om precies te zijn. Tijd voor een kleine sneak peak op deze knusse en gezellige locatie. 

Samen in de Keuken Alkmaar Balsamico Azijnen

Samen in de Keuken?

Mocht je nog niet bekend zijn met Samen in de Keuken, dan laten we jullie graag kennismaken met elkaar. Voorheen was deze bijzondere winkel te vinden op de Hekelstraat. De locatie is weliswaar veranderd, maar het assortiment is nog net zo verleidelijk als altijd. De culinaire zaak is dé plek om bijzondere delicatessen te ontdekken. Je vindt er allerlei lekkernijen, zoals speciale biologische oliën en bijzondere theesoorten.

Samenin de Keuken Fnidsen Alkmaar

High tea-en bij Samen in de Keuken

De hybride zaak kenmerkt zich door de combinatie van winkel én locatie voor gezellige high teas. Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau voor je moeder, zus, vriendin of iemand anders? Ga samen gezellig high tea-en. Deze deftige Engelse traditie kenmerkt zich door het nuttigen van heerlijke snacks, zoals gebakjes en mini sandwiches, en een ruime keuze theesoorten. Gezellig en lekker!

Samen in de Keuken Oliën

Ook voor catering naar Samen in de Keuken

Oké, dus je kunt bij Samen in de Keuken winkelen en een high tea bijwonen, maar we zijn er nog niet! Ook voor een verzorgde (Spaanse) catering staan ze voor je klaar. Denk hierbij aan lekkere Spaanse tapas, paella, calamares en nog veel meer Spaanse gerechten. Dus, heb je een bedrijfsuitje, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid op de planning staan? Je weet waar je moet wezen.

Samen in de Keuken Fnidsen Alkmaar

Samen in het Fnidsen

Enthousiast geworden of op z’n minst nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje in het nieuwe stulpje van deze gevarieerde en vrolijke culinaire zaak op het Fnidsen.

Kom je tijdens deze onzekere tijden liever niet in fysieke winkels, maar wil je graag iets van deze bijzondere zaak proberen? Het is ook mogelijk om leuke pakketten te bestellen voor jezelf of voor iemand anders. Kies een vrolijk borrelpakket voor de vrijdagavond of ga voor een deftige high tea box.


Praktische info

Samen in de Keuken

Fnidsen 76A
1811 NH Alkmaar
T: 072 5110351
www.samenindekeuken.nl


Openingstijden

  • Ma: gesloten
  • Di-Za: 11:00 – 17:00
  • Za: gesloten


Kaart wordt geladen...