We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Eindelijk geopend in hartje Alkmaar: Dille & Kamille! De nieuwe winkel aan de Houttil is de 30ste vestiging van het Nederlandse familiebedrijf.

Vele Alkmaarders zaten er al lang op te wachten: een Dille & Kamille in onze eigen stad. Vanaf vrijdag 20 oktober is het dan eindelijk zover!

In het pand aan de Houttil 13 is 215 m² aan huis-, tuin- en keukenproducten te vinden. Trouw blijvend aan haar filosofie van natuurlijke eenvoud kiest de winkelketen voor een duurzaam interieur.

Producten in Dille & Kamille AlkmaarFeestelijke opening

Tijdens de feestelijke opening op vrijdag 20 oktober worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zoals proeverijen, demonstraties van verschillende keukenhulpjes en een grabbelbak voor de allerkleinste fans.

Lars van der Werf, plezierdichter en schrijver uit Rotterdam, schrijft onder de naam ‘Versjes van Lars’ hartverwarmende korte gedichtjes. Speciaal voor de feestelijke opening komt Lars van 14:30h tot 17:00h persoonlijke gedichtjes op maat maken.

Extra leuk: nieuwe klanten van Alkmaar kunnen met een tijdelijke spaarkaart tot begin van 2018 sparen voor een leuk cadeau. Toch mooi meegenomen.

Over Dille & Kamille

In 1974 ging de eerste Dille & Kamille winkel open in een werfkelder aan de Utrechtse Oudegracht. Met eenvoudige middelen werd een wonderlijke mix aan artikelen gepresenteerd met als leidraad ‘natuurlijke eenvoud’.

Sindsdien heeft Dille & Kamille een gestage groei doorgemaakt, de kern is echter nog steeds ongewijzigd: ze bieden onze klanten een breed en diep assortiment aan functionele en mooi vormgegeven artikelen voor huis, tuin en keuken, van goede kwaliteit en met een natuurlijke, ‘basic’ uitstraling.

Dille & Kamille telt inmiddels 30 vestigingen: 11 in België en 19 in Nederland. Alle winkels stralen dezelfde Dille & Kamille-sfeer uit, maar hebben toch elk een eigen identiteit. De Dille & Kamille-webwinkel levert sinds 2010 aan klanten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.


Praktische info

Dille & Kamille is vanaf vrijdag elke dag geopend.

Dille & Kamille Alkmaar

Houttil 11-15
1811 JL Alkmaar

020-238 2160
dille-kamille.nl


Openingstijden

  • Maandag: 12:00 – 18:00
  • Di, wo, vr en za: 9:30 – 18:00
  • Donderdag: 9:30 – 21:00
  • Zondag: 12:00 – 17:00Extra

 


Kaart wordt geladen...