We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
HPVZD6RSVt8

Jeetje wat hadden onze redacteuren het zwaar de afgelopen weken! We deden vijf interviews met de leukste genomineerde bartenders van Alkmaar en vaak werden we ook nog door hen in de watten gelegd met bier, wijn of een goede cocktail. Er wordt inmiddels druk gestemd op onze bartenders, maar als je dat nog niet hebt gedaan…dit is je laatste kans! 

Onze bezoekjes aan de genomineerde bartenders leverden 5 leuke interviews op. Van een carrieremove tot ‘bh’s voor een biertje’ en dansjes in een fout kerstpak. De bartenders hadden allemaal wel iets leuks of bijzonders te vertellen.

Wil je de interviews van de genomineerden voor Leukste bartender van Alkmaar nog eens zien of teruglezen? Lees de verhalen van Jan, Dianto, Joost, Isa en Ed & Dylan en stem tot en met zondag 8 december op jouw favoriet!

De genomineerde bartenders

Jan – Aloha Cafe

Jan - Aloha (leukste bartender van Alkmaar)
Lees/kijk ons interview

Joost – Cafe Bruintje

Joost -Café Bruintje (leukste bartender van Alkmaar)
Lees/kijk ons interview

Dianto – Gunnery’s

Dianto - Gunnery's Irish Pub (leukste bartender van Alkmaar)
Lees/kijk ons interview

Isa – De Pilaren

Isa -Café De Pilaren (leukste bartender van Alkmaar)
Lees/kijk ons interview

Ed & Dylan – De Waag

Ed & Dylan (De Waag)
Lees/kijk ons interview

Stemmen maar!

Je kunt nog tot en met zondag 8 december 2019 stemmen op de leukste bartender van Alkmaar! Doe het direct, dan maak je bovendien kans op de unieke UIT072 Dopper én een meter bier bij de winnende bartender*.

*Prijzen worden mogelijk gemaakt door IT=Alkmaar.