We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  18:00 - 22:00

ICT, innovatie, IT-bedrijven, sport, topsport, werk

IT=Alkmaar is terug! Het jaarlijkse event draait dit keer om topsport en het beste uit jezelf halen om de concurrentie voor te blijven. Heb jij interesse in (een baan in de) IT? Kom vooral langs.

Op woensdag 13 november vindt voor de tweede keer het IT=Alkmaar Event plaats. Deze keer rondom het thema topsport en ICT. Kun je daarvoor een meer toepasselijke locatie bedenken dan De Meent Bauerfeind? De deuren van dit moderne, multifunctionele sportcomplex staan vanaf 18 uur voor je open.

Voor wie?

Dit event is niet alleen interessant voor techies en nerds, maar ook bijvoorbeeld voor marketeers en studenten die op zoek zijn naar een stageplek of een startersbaan. Wie wil er nou niet een werkplek op fietsafstand?

Programma

Om 18.30 uur opent Herbert Dijkstra de avond. Herbert is ex-topsporter, bekend uit de schaats- en fietswereld en verslaggever voor de NOS. Aan de hand van anekdotes vertelt hij over innovatie in de topsport. Van windtunnels, aerodynamica, tot teamgeest en omgaan met tegenslag

Daarna kun je verschillende workshops bijwonen:

Onderdeel Start
Development en design frameworks 19:45 en 20:45
Workshop Infrastructure as Code 19:45 en 20:45
Google Tag Manager 19:45 en 20:45
Winners Mindset met oud hockeycoach Maarten Stenvers 19:45
The Future of Sports, Fans and Beyond 20:45

Alkmaarse IT-bedrijven

Ook zijn negen grote Alkmaarse IT-bedrijven aanwezig. Tijdens het event kun je in de grote zaal kennismaken, een praatje maken of een demo volgen bij een van de bedrijven. Wist jij dat er überhaupt zoveel grote IT-bedrijven in Alkmaar zitten?

Alkmaarse IT-bedrijven

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een (inter)nationale carrière met veel groeimogelijkheden, dan hoef je echt niet naar de Randstad af te reizen. Kom eens kennismaken tijdens het IT=Alkmaar event onder het genot van een hapje, drankje en muziek.

Meld je nu aan

Gratis aanmelden

Deelname is gratis. Je kunt je hier aanmelden. Wacht niet te lang, want de aanmeldingen gaan hard!

Tot ziens op 13 november.

Programma IT=Alkmaar