We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Jullie stemmen zijn geteld en we hebben een winnaar: Jan Berkhout van Aloha Café is tijdens de eerste verkiezing voor de leukste bartender van Alkmaar door jullie verkozen tot de allerleukste.

UIT072 ging de afgelopen weken op zoek naar de Leukste Bartender van Alkmaar. Jullie lieten ons weten bij welke bars we moesten zijn en stemden massaal op de video-interviews.

Na ruim 1.200 stemmen is de einduitslag bekend: met 30% van de stemmen is er één de allerleukste.

Jan is de leukste bartender van Alkmaar

Grafiek: leukste bartender van Alkmaar

Met maar liefst 365 stemmen is Jan Berkhout van Aloha Café de overduidelijke winnaar van deze verkiezing. Isa Schultink (De Pilaren) eindigt nipt op de 2e plaats, met 2 stemmen voorsprong op Dianto Kuiper van Gunnery’s Irish Pub. Hij pakt de 3e plaats op het podium.

Onze felicitaties voor alle genomineerden. Als je in de top 5 van leukste bartenders staat, dan weet je dat je heel wat fans in Alkmaar hebt!

Jan zag totaal niet aankomen dat hij zou winnen, omdat hij nog niet zo lang actief is als bartender. Hij verwachtte eigenlijk dat Dianto van Gunnery’s de beste kansen had en gunde hem dat ook. Bij de prijsuitreiking was Jan zo verrast dat hij er helemaal verlegen van werd en (bijna) stil viel. Wel gaf hij nog toe op zichzelf gestemd te hebben. Dat was dus niet nodig geweest ;).

Waarom heeft Jan gewonnen

Met 30% van de stemmen, moet je wel iets goed doen. Redenen die jullie, bezoekers van UIT072, aangaven om voor Jan te kiezen waren onder meer:

“Jan is altijd super attent, weet precies wat ik wil en houdt rekening met mijn allergieën” – Joia

“Aloha is de leukste tent met de beste burgers” – Leonardus

“100% Jan, altijd vrolijk, altijd gezellig en in voor een praatje of het maken van een heerlijke cocktail” -Courtney

Ook de dansmoves van Jan werden genoemd en geroemd. Deze zijn te bewonderen in een van de promofilmpjes van Aloha Café, die de nominatie van hun Jan volop ondersteunde op Facebook:

Leukste bartender van Alkmaar!

Aloha! Onze Jan is genomineerd voor "leukste bartender van Alkmaar" door uit072.nl! Uiteraard zijn wij het hier helemaal mee eens. Jij ook?maak Jan dan blij en stem even op de link hieronder op hem. Delen is tof!uit072.nl/bartender/

Geplaatst door Aloha Café – Food & Drinks op Dinsdag 5 november 2019

Lekker slap ouwehoeren

Gelukkig voor ons is Jan eigenlijk bij toeval de horeca ingerold. Achter de bar is het hard werken om de bezoekers het naar de zin te maken, maar deze bartender heeft altijd naar zijn zin:

“Lekker slap ouwehoeren met mensen, hun verhalen aanhoren en mijn verhaal vertellen. Een band opbouwen met mijn gasten en horen dat ze terugkomen omdat het hier zo gezellig is, daar doe ik het voor.”

Meer weten over de leukste bartender van Alkmaar? Bekijk of lees het hele interview met Jan nog eens terug.

Verkiezing

De beste bartender van Alkmaar is een initiatief van UIT072.nl, hét online platform voor uitgaan in de regio Alkmaar. De prijs is beschikbaar gesteld door IT=Alkmaar, het startpunt voor jouw ICT zoektocht.

Meer: itisalkmaar.nl

Schrijf je mee?

PS. we zoeken nog een paar nieuwe redacteuren voor UIT072. Voor als je zelf houdt van schrijven onder het genot van een biertje 😉