We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
HPVZD6RSVt8

UIT072 gaat op zoek naar de leukste bartender (m/v) van Alkmaar en jullie hielpen massaal mee! Na 132 nominaties hebben we een top 5 waar op gestemd kan worden. Wie wordt #leukstebartendervanalkmaar?

First stop: Aloha

Ons nominatiefeestje startte op De Platte Stenenbrug bij Aloha. Vaste bartender Jan werd op zowel Facebook als Instagram het vaakst genoemd en wij snappen wel waarom.

Jan - Aloha (leukste bartender van Alkmaar)

Zijn fans roemen zijn attentheid, klantgerichtheid en zijn befaamde cocktails. Fitz, de eigenaar van Aloha, is ook erg blij met Jan achter de bar. Hij vertelt: “Ik zag het meteen, Jan is een geweldige barman”.

Lees ons interview met Jan (Aloha)

Leukste kroeg van Ritsevoort

Door naar het Ritsevoort. Bij Café Bruintje werd Joost overvallen door de nominatie. Bescheiden vroeg hij zich af of er niet veel leukere bartenders in Alkmaar waren.

Joost Leering - Café Bruintje

“Joost heeft het gewoon in zich om een goede barman te zijn”

De aanwezige gasten begrepen wel dat Joost zo vaak genoemd was: “Joost van Bruintje is top class. Hij is altijd vriendelijk, beleefd, voelt de sfeer goed aan en maakt dat zowel jonger en ouder publiek het samen leuk hebben”.

Lees ons interview met Joost (Bruintje)

Terug naar de brug

Vervolgens keerden we weer terug naar De Platte Stenenbrug waar we goed nieuws brachten bij zowel Gunnery’s als De Pilaren. Beide genomineerden waren nog niet aanwezig, maar via de collega’s mochten we ze blij maken.

Dianto - Gunnery's Irish Pub (leukste bartender van Alkmaar)

De collega’s van Dianto van Gunnery’s sprongen een gat in de lucht. Ze waren, net als de kroegtijgers die hem nomineerden, heel duidelijk: “Dianto is een geweldige barman, hij verdient dit zo!”

Lees ons interview met Jan (Aloha)

Isa -Café De Pilaren (leukste bartender van Alkmaar)

Bij Isa van De Pilaren waren zowel collega’s als gasten bijna euforisch. Ze kreeg een staande ovatie terwijl haar collega de tekst op de kaart voorlas.

Lees ons interview met Isa (De Pilaren)

Final stop: Waagplein

De laatste 2 genomineerden troffen we aan het Waagplein. Bij De Waag vertelden we zowel een vader als zoon dat ze in de race zijn om leukste bartenders van Alkmaar te worden.

Ed & Dylan (De Waag)

“Jong geleerd is oud gedaan, Dylan heeft de skills van zijn vader Ed overgenomen”

Zoon Dylan werd het vaakst genoemd, maar de vele nominaties van vader Ed maakten duidelijk dat hij zijn bartender skills niet van een vreemde heeft.

Lees ons interview met Ed & Dylan (De Waag)

Stemmen maar!

Na deze wervelende nominatieronde gaan we door: komende weken gaan we nogmaals bij al deze leuke barmensen langs voor een interview. Het resultaat zie je natuurlijk op UIT072.

De hele maand november kun je bovendien stemmen op de leukste bartender van Alkmaar! Succes allen.

[ninja_form id=9]