We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Nieuw! We kunnen nu ook in de winter van restaurant naar restaurant wandelen om heerlijke hapjes en wijntjes te proberen. De eerste wintereditie van de Amusetour Alkmaar komt eraan!

Al vanaf het begin is de Amusetour de favoriete wandeling van UIT072. Een wandeling door de stad is al leuk maar daarbij geniet je van de smaakvolle combinaties van de deelnemende chef-koks en sommeliers.

Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met bijpassende wijn. Je krijgt van de organisatie toegangskaarten en een routebeschrijving. Je loopt met je eigen gezelschap en in je eigen tempo de route langs 7 van de betere restaurants in Alkmaar.

Wat je kan verwachten? Kijk maar even bij de Amusetour 2017 of Amusetour 2018. De afgelopen jaren was de Herfst editie van Amusetour Alkmaar keer ruim van tevoren uitverkocht en de verwachting is dat ook de Wintereditie weer vol zal zitten.

Amuses?
Amusetour 2016: MIJEen amuse is bij uitstek een gerechtje waarin de desbetreffende chef de gasten laat kennis maken met de klasse en de smaak van het restaurant. De amuse is een uniek visitekaartje van het desbetreffende restaurant.

Voor de deelnemende restaurants is de Winter Amusetour de perfecte manier om je te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om je kennis te laten maken met de creaties van de keuken.

Kaarten?
De kaarten kosten € 51,50. Per bestelling krijg je naast de kaarten en routebeschrijving ook een heel leuk proefboekje thuisgestuurd.

Welke Alkmaarse restaurants doen mee?

Meer weten

Meer informatie en kaarten bestellen
Terugblik: Amusetour 2018
Terugblik: Amusetour 2017
Terugblik: Amusetour 2016
Terugblik: Amusetour 2015