We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Super Bowl 2019 Live in Gunnery’s

  22:00 - 06:00

American Football, Gunnery's, Super Bowl

In de nacht van zondag 3 februari vindt de Super Bowl plaats en voor de fans die hem niet in het stadion in Atlanta gaan kijken kunnen terecht in de Gunnery’s. Tijdens de ‘All American Night’ kijk je, onder het genot van een typisch Amerikaans biertje en een hapje, de Super Bowl.

Superbowl

Wat de Champions League finale voor Europeanen is is de Super bowl voor Amerikanen. Het is de finale van het American Football seizoen en de best bekeken sportwedstrijd ter wereld. De finale wordt gespeeld in Atlanta waar de New England Patriots het opnemen tegen de Los Angeles Rams.

Half Time Show

De Super Bowl is in de VS bijna een soort nationale feestdag, maar in de rest van de wereld is toch vooral bekend vanwege de randzaken. De optredens in de rust, oftewel de halftime show. Dit is een compleet stadion concert op zich en staat bol van de show en is in alles compleet over de top! Net als de commercials op televisie. Met meer dan honderdveertig miljoen kijkers maken de grote multinationals complete filmproducties om ze voor 150.000 euro per seconde voor één keertje uit te zenden.

Maandagochtend

Uiteindelijk doen wij het in Alkmaar wat rustiger aan. Met een lekker hapje en een Amerikaans biertje kijk je in Gunnery’s de wedstrijd. En daarna direct door naar je werk, want het is dan inmiddels maandag ochtend.


Kaart wordt geladen...