We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

September, de r is nu weer in de maand. Het is bijna over met de zomer, maar gelukkig is er genoeg te doen in Alkmaar in september!

1. Dansen & Sjansen

Dansen & Sjansen in De HoutSuperleuk, een buitenfestival voor en door mensen met een beperking! 2 september in Cultuurpark de Hout.

2. Alkmaarse Lichtjesavond 2017

Lichtjesavond AlkmaarSta je zaterdagavond 2 september langs de gracht of vaar je mee? Het wordt hoe dan ook leuk!

3. Onder de Spanten

Header-Onder-De-Spanten-HAL25Onder De Spanten is een feestje dat zich niet echt in één noemer laat samenvatten. 3 september is de afsluiter van de reeks feestjes in HAL 25.

4. Kunst tot de Nacht 2017

Met Kunst tot de Nacht start het culturele seizoen 2017-2018 in Alkmaar. Vrijdagavond 8 september presenteert cultureel Alkmaar een voorproefje van wat je het nieuwe seizoen kan verwachten.

5. Kadembenemend Pianoconcert

9 september vindt er weer een Kadembenemend pianoconcert plaats bij Stadsstrand de Kade. Weer of geen weer, dit belooft weer spectaculair mooi te worden.

6. Officiële opening Podium Victorie

Eindelijk is het zover! De officiële opening van Podium Victorie met de beste band van Nederland, De Staat! Zet 9 september in je agenda.

7. Uit de Brand

Tijdens de allesvernietigende brand op industrieterrein Oudorp verloor gitaarbouwer René Jonker alles. Een groep Alkmaarse muzikanten organiseert een benefietavond in Podium Victorie op 11 september. UIT072 vindt dit een prachtig initiatief en we roepen dan ook iedereen op om te komen.

8. Tribute to Ben Howard

16 september kan je in het Alkmaars Koffiehuis lekker laid back genieten van een hapje en een drankje met op de achtergrond de heerlijke songs van Ben Howard gespeeld door zanger Pepijn Huibers.

9. Vrienden van de Hout Live 2017

Het altijd gezellige, afsluitende festival Vrienden van de Hout live heeft dit jaar weer een afwisselend programma te bieden. Zet 17 september in de agenda!

10. Alkmaar Blues Weekend

In het weekend van 22 t/m 24 september kan je in de gehele binnenstad weer genieten van de gaafste optredens. Dit jaar zijn het er meer dan 50!

Populair in Alkmaar

Heb je dit al gelezen?

Natuurlijk kijk je regelmatig op UIT072 voor je verse tips in Alkmaar en omstreken. Maar heb je deze populaire artikelen van de afgelopen tijd al gelezen?

1. Bistro Heerlijk Nel

header-heerlijk-nel
Op bezoek bij deze sfeervolle bistro.

2. Kidsproof lunchen


Waar kan je het beste lunchen met de kids?

3. 5x Bier uit Alkmaar

Alkmaar bierstad: bier uit Alkmaar
Alle bierbrouwerijen van Alkmaar in 1 overzicht.

Extra