We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Café De Koning derde van Nederland in Café Top 100

Trotse eigenaren Daan & Remco met de oorkondesDe KoningPiet-Hein, Daan & Remco (Foto: Misset Horeca)Topteam op de vloer (Foto: Misset Horeca)

Vandaag is de Café Top 100 van 2017 bekend gemaakt in Studio 21 in Hilversum. Café de Koning zet de opmars van vorig jaar door: ze behaalden een prachtige bronzen medaille als nummer 3 café van heel Nederland!

Daan & Remco bij Café Top 100 2017

Trotse eigenaren Daan & Remco shinen met de oorkondes

Koning-eigenaren Daan Touw en Remco de Boer hadden samen met bedrijfsleider Piet-Hein Hagenaar een feestje te vieren. In 2016 kwamen ze nog nieuw binnen in de Café Top 100. Met stip belanden ze als enige Alkmaarse café op een heel verdienstelijke 13e plek.

Een moeilijke opgave om te verbeteren, maar dit jaar stormden ze dus door: in de top 3 cafés van Nederland! Als hoogst genoteerde café in Noord-Holland pakt de Koning ook nog de prijs als provinciewinnaar mee dit jaar.

Dit jaar staat er nog een café uit Alkmaar in de Café Top 100. Gunnery’s maakt het feestje op de Platte Stenenbrug compleet: met een nette 63e plek zijn zij de beste Irish Pub van Nederland.

“Veelzijdige zaak met vakkundige medewerkers.”

Misset: horeca op topniveau

De jury kan simpelweg niet om deze zaak heen. Hier staat een onderneming die sinds de opening met een ongekende sneltreinvaart de weg naar boven ingezet heeft. Touw voor de schermen, De Boer erachter. Van lunch tot diner en klinkende cijfers die we in de boeken zien. Dit is horeca op topniveau. Naast de ondernemers, is er het team van medewerkers dat De Koning maakt tot wat het is.

UIT072: toppers in Alkmaar

Wij wisten natuurlijk al dat De Koning één van de toppers is in Alkmaar. Vorig jaar wonnen ze al de prijs voor beste terras en natuurlijk hoorden ze bij de beste cafés van Alkmaar. Een favo spot op de Platte Stenenbrug.

Gefeliciteerd team De Koning!

Café Top 100: Noord-Holland beste provincie

Noord-Holland heeft dit jaar de meeste cafés in de lijst: 21. Haarlem is met liefst 6 cafés in de Café Top 100 het best vertegenwoordigd. Amsterdam volgt met 5 cafés. De volledige lijst is te vinden bij Misset Horeca.

Ook op UIT072?
Kaart wordt geladen...