We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  13:00 - 18:00

cover, HipHop, Live, lokaal

Het altijd gezellige, afsluitende festival Vrienden van de Hout live heeft dit jaar weer een afwisselend programma te bieden. Zet 17 september in de agenda!

Vrienden van de Hout Live

Een jaarlijks terugkerend live-festijn in Cultuurpark de Hout om het festivalseizoen weer af te sluiten. De line-up belooft veel goeds!

Programma

13.00 uur – 13.45 uur DUS

DUS is een coverband uit Heiloo/Alkmaar. Het repertoire van DUS bestaat vooral muziek van Nederlandse bodem, maar er wordt ook hard gewerkt aan eigen muziek.

14.00 uur – 14.45 uur Rachel

Rachel neemt je mee in de wereld van sing- and songwriten en muziek maken. Alles met een flinke dosis humor en heel veel lachen!

15.00 uur – 15.45 uur Sam & Falko

Sam & Falko is een hip-hopduo uit Heiloo dat fanatiek bezig is met rap en breakdance. Samen breaken ze de tent af door alles, inclusief zichzelf, op zijn kop te zetten.

16.00 uur – 16.45 uur Changeling

PIANOPOP! Een term die de lading bijzonder goed dekt. Tweestemmige vocalen die de op muziek gezette poëzie van de groep direct bij je naar binnen laten stromen.

17.00 uur – 17.45 uur The Sting

The Sting is één van Noord-Hollands meest swingende popgroepen. April 2017 vierde de band haar 35-jarig bestaan in Grand Café KoekenBier met meer dan 500 fans!

Daarnaast is er ook nog een bijzondere beeldende kunstmanifestatie.

De toegang is gratis


Kaart wordt geladen...