We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het is ondertussen alweer maart. En zoals je van ons gewend bent, hebben we hier een mooi overzicht van wat er allemaal voor leuks te doen is in Alkmaar.

1. Biertje met Hazes jr

Biertje met Andre Hazes jrAndre Hazes jr doet Alkmaar aan. 4 maart staat de zoon van de beste zanger die Nederland ooit heeft gekend in KOEL310. Daar moet op gedronken worden!

2. WijnSpijs Culinaire Wandeling

WijnSpijs Culinaire Wandeling AlkmaarDe Culinaire Wandeling is een leuke manier om 6 goede restaurants in Alkmaar te ontdekken in combinatie met een frisse wandeling. Zet 5 maart in je agenda: de allerlaatste kaarten zijn nu in de verkoop!

3. Après Ski Alkmaar

Apres Ski Alkmaar WaagpleinWelverdiend na een lange dag op de piste een borreltje – of een paar borreltjes – wegtikken aan de bar. Daarvoor hoef je op 5 maart gelukkig niet naar Oostenrijk of Zwitserland af te reizen, dat kan gewoon op ons altijd gezellige Waagplein!

4. Pubquiz @ Gunnery’s

In Gunnery’s speel je in de maandelijkse pub quiz met (maximaal) 4 mensen om cash prijzen. De vragen worden (in het Nederlands) gesteld door quizmaster Olav Rovers. Deze maand kan je op 6 maart je hersenen kraken.

5. Saint Patrick’s Day & 10-jarig bestaan Gunnery’s

Saint Patrick’s Day is een uitbundige Ierse feestdag. Gunnery’s maakt er geen mooie dag van, Gunnery’s maakt er een heel weekend van. Daarnaast bestaat Gunnery’s 10 jaar, dus genoeg reden om mee te feesten! Wij weten in ieder geval waar we zijn in het weekend van 17 tot 19 maart!

6. Italiaanse avond

Eens in de zoveel tijd heeft Granada een thema-avond. Uit eigen ervaring weten wij dat die avonden bijzonder leuk (en goed) zijn. Daarom mag de Italiaanse avond niet ontbreken als tip in ons maandoverzicht. Lekker genieten? Zorg dan dat je 17 maart bij Granada bent. Snel reserveren, want op=op.

7. Wende – MENS

Wende - MENSWoensdag 22 maart staat Wende met haar nieuwste voorstelling MENS in Theater de Vest in Alkmaar. De kaartverkoop gaat hard, dus wees er snel bij!

3JS Taqa Theater de Vest8. 3JS – U2, The Joshua Tree

Volendam’s finest komt naar Alkmaar, en hoe! De 3JS gaan alle nummers van The Joshua Tree – een van de beste albums ter wereld – spelen. Daarnaast spelen zij andere hits van U2. Koop snel je kaarten! Ben je fan, dan ben jij op 23 maart in Taqa Theater de Vest.

9. Jazztival

25 maart treedt de creme de la creme van de Noord-Hollandse jazzscene op tijdens het jaarlijks terugkerende jazztival. Als je een liefhebber van jazz bent, dan mag je dit niet missen.

10. Vergane Glorie in De Koning: Anita Meijer

De enige echte Anita Meijer komt naar Alkmaar voor een optreden in De Koning. Daar moet je bij zijn op 30 maart!

Afgelopen maand in Alkmaar

Gemist in Alkmaar?

Natuurlijk kijk je regelmatig op UIT072 voor je verse tips in Alkmaar en omstreken. Maar heb je deze populaire artikelen van afgelopen maand al gelezen?

1. Hofman: jongleren met smaken

Header Hofman Alkmaar

Wij gingen langs bij Hofman voor een review. We kunnen alvast verklappen dat het heerlijk was!

2. De lekkerste patat in Alkmaar

Shannen test patat

Redactrice Shannen ging samen met haar vriend op zoek naar de beste plek om in Alkmaar patat te eten.

3. World Press Photo komt naar Alkmaar

World Press Photo 2017
De World Press Photo-tentoonstelling komt voor het eerst naar Alkmaar! Vanaf 14 juli is de collectie 5 weken lang te zien in de Grote Kerk

 

Extra