We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Een nieuwe maand is aangebroken, dus wat gaan we deze maand doen? In de Alkmaarse UITagenda zetten we elke maand de leukste todo’s overzichtelijk voor je op een rij.

De events die je niet wil missen deze juni in Alkmaar

1. Kaeskoppenstad

Kaeskoppenstad figurantenHet is weer zo ver! Op 3 en 4 juni tovert Kaeskoppenstad de binnenstad van Alkmaar weer om tot d’Oude Stad: de stad van 1573, vlak na het Alkmaars Ontzet. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement staat alles in het teken van de 16e eeuw.

3 en 4 juni
Meer info…

2. Zomer in de Mare

Zomer in de MareVanaf 3 juni start Zomer in De Mare in park de Rekerhout. Elke zaterdagavond in juni kun je er met de hele familie picknicken, met als toetje een Picknickconcert. Op de zondagmiddagen staan diverse (inter)nationale straattheateracts op het programma.

Vanaf 3 juni
Meer info: zomerindemare.nl

3. De Weide Festival

Feest bij De WeideEen nieuw electronisch muziekfestival op een unieke locatie. Intiem, vernieuwend en vooruitstrevende elektronische muziek op 3 podia op een idyllisch boerenerf, omringd door hoge bomen en kabbelende slootjes.

Za 17 juni
Meer info & tickets
Zie ook: De Weide van Wille: nieuwe korte docu over vernieuwend Alkmaars festival

4. Alkmaar Tapt Festival

Alkmaar TAPT 2019Hoog tijd om je leukste borrelvriendjes en -vriendinnetjes op te trommelen om weer eens heerlijk de bloemetjes buiten te zetten! TAPT Festival staat garant voor een goed feestje, met heel veel mooie biertjes – en wijn – lekker eten, spelletjes spelen, chillen in het gras en uiteindelijk één groot feest!

Za 24 juni
Meer info & tickets (€ 15)

5. Whisky Nosing & Tasting

Meer fan van whisky dan van bier en wijn? Of wil je het gewoon eens laagdrempelig ontdekken? Bij Café Paradiso organiseren ze een casual whisky proeverij in huiskamersfeer met een klein competitief element.

Deze keer een zeer boeiende selectie whiskies van over de hele wereld. Inschrijf is slechts € 25 (inclusief hapjes) en kan aan de bar of via social media. Kom er gezellig bij!

Zo 4 juni
Meer info en aanmelden

Extra

Wil je ons uitnodigen voor jouw event? Neem gerust contact op!