We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De laatste week van het jaar is aangebroken, tijd om eens te bedenken waar je straks het nieuwe jaar gaat inluiden. Terwijl jij uitbuikt van de kalkoen en bijkomt van de wijntjes, heeft UIT072 het voorwerk voor je gedaan: dit zijn de leukste NYE feestjes in Alkmaar!

1. Happy Boedha NYE in Koel310

Koel310 Happy Boedha NYE 2017

Happy Boedha NYE is dit jaar neergestreken in KOEL310 Dit feest is elk jaar weer een succes. Toffe line up, met o.a. Alain de la Groove. Het thema is Hollywood, dus trek je meest bling bling outfit uit de kast, dress up en ga glamourous het nieuwe jaar in!

Wanneer? 22.30 -5.00
Waar? Koel 310 , Koelmalaan 310
Tickets? vanaf €17,-
Meer: Facebook

2. BARCODE

Poppodium Victorie Barcode NYE 2017

Na vele uitverkochte edities heeft Barcode een heel succesvol jaar gehad. Met als klap op de vuurpijl knallen ze nog één keer door met een speciale New Years Eve editie! Deze avond zal voor veel verrassing en entertainment zorgen, dus mis deze avond niet en ga met jouw vrienden en vriendinnen knallend het nieuwe jaar in, dansend in Podium Victorie! Op het moment van schrijven is het uitverkocht, maar ervaring leert dat je last-minute nog wel een kaartje via social media kan scoren.

Wanneer? 23.00 – 5.30
Waar? Podium Victorie, Pettemerstraat 5
Tickets? Uitverkocht
Meer: Facebook

3. 1480 FoodBar [uitverkocht]

1480FoodBar NYE2017

Ga knallend het nieuwe jaar in bij 1480FoodBar! Er zijn 2 soorten tickets, voor diner + feest, en alleen het feest. Geniet van een 4 gangen menu, en tel vanaf 23 uur af naar het nieuwe jaar! Ontvangst met een glaasje prosecco. Op het moment van schrijven is het uitverkocht, maar wellicht kun je nog een kaartje scoren via social media.

Wanneer? diner vanaf 18.00 uur, feest vanaf 23.00 uur
Waar? 1480FoodBar, Mient 16
Tickets? Uitverkocht
Meer: Facebook

4. Sylvester

De Waag Sylvester 2017

Na eerdere succesvolle edities kun je weer oudejaarsavond vieren in De Waag. Met lekker eten en drinken en onder muzikale begeleiding van Stephan Barneveld kun je op deze feestelijke avond het nieuwe jaar in knallen. Kinderen zijn ook van harte welkom. Wil je zeker zijn van je plek, reserveer!

Wanneer? vanaf 18.00 uur tot 2.00 uur
Waar? Waagplein
Tickets? Reserveren via 072 – 5117197
Meer: Facebook

5. Kantoor NYE Grand Sparkle Edition

't Kantoor NYE 2017

In Ons Cafe ’t Kantoor is er een goed feestje te vieren! Vanaf 23 uur kun je aftellen naar het nieuwe jaar. Het feest heeft gratis entree, en heeft als dresscode party. Achter de draaitafel staat DJ Martino Maestro, en die gaat tot laat door. Als je nog niet naar huis wil, is dit waar je moet zijn!

Wanneer? 23.00 uur tot laat
Waar? Platte Stenenbrug
Tickets? Gratis
Meer: Facebook

The Day After: Nieuwjaarsborrels

De eerste dag van 2017 kan het beste beginnen met een borrel. Is het niet om de gezelligheid, dan is het wel om de kater weg te drinken van de avond/nacht ervoor. Dit zijn onze 3 tips voor een Nieuwjaarsborrel op 1 januari in Alkmaar:

1. De Koning

De borrel bij De Koning is net als vorig jaar weer dé hotspot om iedereen die je kent te zien, het zal hier weer topdruk worden. En met al die mensen moet er geproost worden op het nieuwe jaar! Vanaf 14 uur geopend, met bubbels en bitterballen.

Facebook Event

2. Stapper

Als je toch op de Platte Stenenbrug bent, pak dan ook de nieuwjaarsborrel in café Stapper even mee. Vanaf 16 uur gezellige mensen, goedkoop bier, en de lekkerste vieze shotjes uit Alkmaar en omstreken!

Facebook Event

3. Café ’t Hartje

Ouderwetse gezelligheid, kleintjes pils en Nederlandstalige muziek. Vier het nieuwe jaar met elkaar in het populairste café van het Waagplein vanaf 16 uur met live muziek van Bernard Karsten.

Facebook Event