We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken, tijd om uit te buiken van kerst en te bedenken waar je straks het nieuwe jaar gaat inluiden. UIT072 heeft ook dit jaar alvast wat uitzoekwerk voor je gedaan: dit zijn de leukste NYE feestjes in Alkmaar!

1. Eclectisch Festival: Oud & Nieuw in HAL25

Eclectisch Festival Alkmaar Het Eclectisch Festival in HAL25 zou een vervolg krijgen met een Nieuwjaarseditie. Op de vooravond van 2019 staat alles in het thema van ”het momentum”. Wilde fantasieën die werkelijkheid worden, gedaantewisselingen, spannende aftellingen, grote oerknallen, WC kalenders die omgeslagen worden en een flinke dosis menselijke magie. Helaas geannuleerd!

Wanneer? 22.00 – 5.00
Waar? HAL25, Pettemerstraat 15
Tickets? Cancelled!
Meer: Facebook

2. Happy Boeddha NYE in Koel310

Happy Boeddha NYE is ook dit jaar neergestreken in KOEL310. Dit feest is elk jaar weer een succes. Deze keer 2 zalen met 2 verschillende muziekstijlen. Geen dresscode dit jaar, slechts goede voornemens: meer feestjes & meer dansjes. De laatste kaarten gaan nu in de verkoop, zorg dat je er bij bent!

Wanneer? 23.00 -5.00
Waar? Koel 310, Koelmalaan 310
Tickets? vanaf €12,50
Meer: Facebook

3. New Years Party bij High5

High 5 gaat knallend het nieuwe jaar in, zij vieren niet alleen het nieuwe jaar, maar ook de nieuwe eigenaar én nieuwe kaart. Van 21.00 tot 1.00 kun je voor een klein bedrag onbeperkt aan de bubbels en drankjes. Er worden verschillende hapjes geserveerd zodat je al een voorproefje krijgt van de nieuwe kaart.  Reserveer door het betalen van een Tikkie, zodat je een plekje op de gastenlijst hebt.

Wanneer? vanaf 21.00 uur tot 2.00/3.00 uur
 Waar? High5, Dubbelebuurt 1
 Tickets? Reserveren via Tikkie
 MeerFacebook

4. Oud en nieuw Disco feest in Alkmaars Koffiehuis

In Alkmaars Koffiehuis is er een fijn discofeestje, met DJ Funky Dutchman die lekkere funky discoplaatjes draait. Reserveren is gewenst, vanaf 21.00 uur kun je hier terecht voor een dansje en een drankje.

Wanneer? 21.00 uur tot 03.00
 Waar? Alkmaars Koffiehuis
 Tickets? Gratis
 MeerFacebook

5. BARCODE NYE in Victorie

Ook nu heeft Barcode weer een heel succesvol jaar gehad. Met als klap op de vuurpijl knallen ze ook dit jaar nog één keer door met een speciale New Years Eve editie! Sluit je jaar knallend af, en ga dansend in Podium Victorie het nieuwe jaar in!

Op het moment van schrijven is het uitverkocht, maar ervaring leert dat je last-minute nog wel een kaartje via social media kan scoren.

Wanneer? 00.00 – 6.00
Waar? Podium Victorie, Pettemerstraat 5
Tickets? Uitverkocht | Tip: Ticketswap
Meer: Facebook

 

6. Peaky Blinders NYE

Café Castel heeft besloten toch weer een feestje te bouwen tijdens de jaarwisseling. Het hoe en wat is een beetje mysterieus, maar… thema Peaky Blinders (dus flatcap, bretels en gaaan!) en voor een all-in prijs ben je de hele avond voorzien van een hapje en drankje. Voor meer info loop je even binnen bij Castel of kun je ze mailen. Er zijn nog een beperkt aantal  kaarten te krijgen.

Wanneer? 21.00 – 6.00
Waar? Houttil 42, Alkmaar
Tickets? 55,- all-in, reserveer per mail: info@cafecastel.nl
Meer: Facebook

The Day After: Nieuwjaarsborrels

De eerste dag van 2019 kan het beste beginnen met een borrel. Is het niet om de gezelligheid, dan is het wel om de kater weg te drinken van de avond/nacht ervoor. Dit zijn onze 4 tips voor een Nieuwjaarsborrel op 1 januari in Alkmaar:

1. De Koning

De borrel bij De Koning is net als vorig jaar weer dé hotspot om iedereen die je kent te zien, het zal hier weer topdruk worden. En met al die mensen moet er geproost worden op het nieuwe jaar! Vanaf 14 uur geopend, met bubbels en bitterballen.

Facebook Event

2. Stapper

Als je toch op de Platte Stenenbrug bent, pak dan ook de nieuwjaarsborrel in café Stapper even mee. Vanaf 16 uur gezellige mensen, goedkoop bier, en de lekkerste vieze shotjes uit Alkmaar en omstreken!

Facebook Event

3. Café ’t Hartje

Ouderwetse gezelligheid, kleintjes pils en Nederlandstalige muziek. Vier het nieuwe jaar met elkaar in het populairste café van het Waagplein vanaf 16 uur met live muziek van Bernard Karsten.

Facebook Event

4. Stadskaffee Laurens

Vanaf 16.00 ben je welkom in Laurens om 2019 goed in te luiden. Op de muziek van The Gringos zeg je Bye bye 2018, hello 2019! Het genre van The Gringos laat zich door henzelf het best omschrijven als Amerikaanse feestmuziek. Ze spelen ouderwetse Rock ’n Roll met een vleugje Tex Mex en Cuban. Staat dus garant voor een swingend feestje.

Facebook event