We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het einde van 2016, NYE! De avond om het jaar af te sluiten. What to do? Eindeloze discussies met vrienden waar al dan niet naartoe gaan, het is ieder jaar weer een gedoe. Gelukkig heeft UIT072 voor jou de vetste oud & nieuw feestjes in Alkmaar!

1. Huisarrest in de HAL

Huisarrest-HAL25-Gewaagd

Ferro, Buurman & Buurman, Max Sequenszer, wat hebben ze gemeen? Dikke muziek! In HAL25 gaan ze een enorm feest neerzetten wat nog lang zal doordenderen. Dat alles onder de hoede van de jonge helden van Gewaagd en de mannen van Alter Ego’s, wat eigenlijk al garant staat voor een knalfuif.

HAL 25 Tickets vanaf 17,50 Facebook event

2. Huisfeest in KOEL310

huisfeest-koel310-NYE

Dit feestje is aan! Sweet Le Freak draait de lekkerste klanken, en ook Flabbergaster mag niet ontbreken op deze lekkere avond in KOEL310. Het thema is 80’s en 90’s, dus het is hoe dan ook fout, maar oh zo goed! Lekker fout NYE vieren!

KOEL310 Tickets vanaf 17,50 Facebook event

3. BARCODE

barcode-victorie-NYE

Na vele uitverkochte edities heeft Barcode een heel succesvol jaar gehad. Met als klap op de vuurpijl knallen ze nog één keer door met een speciale New Years Eve editie! Deze avond zal voor veel verrassing en entertainment zorgen, dus mis deze avond niet en ga met jouw vrienden en vriendinnen knallend het nieuwe jaar in, dansend in Podium Victorie! De line-up is nog niet bekend, maar dat maakt het nog spannender!

Podium Victorie Tickets vanaf 15,00 Facebook event

4. Happy Boeddha

Happy-Boeddha-Fellini

Fellini gaat de laatste dag van het jaar helemaal los! Dans tot je een ons weegt op de meest sluwe muziek. Oh, het is een bal masque. Dus, inderdaad, een maskertje op. Want iedereen doet meer stoute dingen als ze onherkenbaar zijn.

Fellini Tickets vanaf 19,50 Facebook event

5. Cocktails @ 1480

Cocktails-1480-NYE

Black tie, of een das. Een jurkje, strak of niet? Het is om het even, als je er maar goed uitziet. Cocktails voor een knappe prijs, de muziek is eveneens top, wat wil je nog meer? Op het moment van schrijven is het uitverkocht, maar onze goed geïnformeerde redacteuren zien op social media ook af en toe een kaartje voorbijkomen. Scoor jij dat kaartje?

1480 Foodbar UITVERKOCHT Facebook event

6. Bubbels & Bites

Ook bij deze nieuwe kroeg op het Waagplein is er een feestje. Er is weinig info bekend, maar als de Alkmaarse Bubbles net zo tof is als de Amsterdamse Bubbles – waar deze redacteur ongeveer 30% van zijn studiefinanciering heeft verbrast – dan kan het alleen maar een feestje worden.

Bubbles & Bites GRATIS

7. Sylvester avond bij De Waag

Deze avond serveert De Waag sharing diner “tapas style” en heeft u de keuze uit vlees, vis, vega of gemengd met natuurlijk om middernacht een glas champagne om keihard NYE te vieren en 2017 in te knallen! Muziek deze avond wordt verzorgd door Arnoud Kas, de enige echte poptroubadour. Drie gangen per persoon voor maar € 22,50!

De Waag Drie gangen 22,50 Facebook event

The Day After: Nieuwjaarsborrels

De eerste dag van 2017 kan het beste beginnen met een borrel. Is het niet om de gezelligheid, dan is het wel om de kater weg te drinken van de avond/nacht ervoor. Dit zijn onze 3 tips voor een Nieuwjaarsborrel op 1 januari in Alkmaar:

1. De Koning

De borrel bij De Koning is net als vorig jaar weer loeidruk met mensen, waarvan je er zeker een stuk of honderd van kent. En met al die mensen moet er geproost worden op het nieuwe jaar!

Facebook Event

2. Stapper

Als je toch op de Platte Stenenbrug bent, pak dan ook de nieuwjaarsborrel in café Stapper even mee. Gezellige mensen, goedkoop bier de lekkerste vieze shotjes uit Alkmaar en omstreken!

Facebook Event

3. Café ’t Hartje

Ouderwetse gezelligheid, kleintjes pils en Nederlandstalige muziek. Vier het nieuwe jaar met elkaar in het populairste café van het Waagplein met live muziek van Bernard Karsten.

Facebook Event