Op Alkmaars City Blog UIT072 elke maand een nieuwe wijnspijs combinatie. Deze maand een ultiem paasrecept van Maarten Baars van Bistro de 13 Balcken met een fijne Malbec.
Kookboek
De lekkerste Alkmaarse gerechten en de beste wijn-spijs combinaties vind je in ons Alkmaarse kookboek.
De komende weken plaatsen we elke week een nieuw recept uit het Bergens Kookboek. Deze week: een steak tartaar Surf 'n Turf waar je spontaan van gaat watertanden van chef Remko Sterk.
Op Alkmaars City Blog UIT072 elke maand een nieuwe wijnspijs combinatie. Deze maand een bijzondere editie, bomvol barbecuetips van BBQ specialist José Polonio.
De 8 October Vereeniging heeft de 5 lekkerste zuurkoolrecepten gepubliceerd in het 8-10 Magazine. Dit is onze zuurkool top-3.
Chefkok Jeroen Klepper (Hemingway’s, Noorderlicht) deelt elke maand een lekker recept. Vandaag een ondergewaardeerde vis uit onze eigen Noordzee.
De komende weken plaatsen we elke week een nieuw recept uit het Bergens Kookboek. Deze week: een smeuïge kip tandoori van chef Bram Haver van restaurant LadyPapa.
De komende weken plaatsen we elke week een nieuw recept uit het Bergens Kookboek. Deze week: een fingerlicking dessert van ladychef Ilka Bon van restaurant The Bourbon Room.
Gebakken heilbot met Hollandse asperges, tuinboontjes, pommes parisienne en een mosterd beurre blanc
Op Alkmaars City Blog UIT072 elke maand een nieuwe wijnspijs combinatie. Deze maand een ultiem paasrecept van Maarten Baars van Bistro de 13 Balcken met een fijne Malbec.
Op Alkmaars City Blog UIT072 elke week een nieuw recept uit het Alkmaars Kookboek. Deze week: een kenmerkend recept van Fernando Jonker van restaurant Fernando's.