We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In de Alkmaarse uitagenda zetten we zoals elke maand de leukste todo’s overzichtelijk voor je op een rij.

De events die je niet mag missen deze maand

1. Vier kerst in de Grote Kerk van Alkmaar

Het Kersthuis Alkmaar

Vanaf de 23e vormt de Grote Kerk het decor voor Het Kersthuis. Een onvergetelijke kerstbeleving voor jong en oud! Wandel door het Oh Denneboombos, waag een dansje in de Stille Nacht Silent Disco en ga midden in de kerk de strijd aan op de unieke Curlingbaan.

23 dec t/m 3 jan
Meer info

2. Lachen bij Comedy Spotlight XL

Jacob Adriani close-up (Comedy Spotlight)De gezelligste avond uit in Alkmaar gaat Extra Large! Om het jaar af te sluiten eenmalig op een andere locatie en natuurlijk met een knallende line-up met 5 topcomedians.

7 december
Meer info

3. Doe mee aan een Top 2000 Quiz

NPO Radio 2 Top 2000 - 25e editie

Zeg je december, dan ze je Top 2000. En zeg je Top 2000, dan zeg je Top 2000 Quiz. Dit jaar is de keuze reuze en kun je elke week je popkennis testen, te beginnen met de officiële NPO Radio 2 editie!

5 dec: Mooij
16 dec: Alkmaars Koffiehuis
21 dec: Café Paradiso
28 dec: Gunnery’s Irish Pub

4. Bezoek het theater

Theater de Vest

Buiten is het koud, binnen zit je lekker in het warme pluche. Deze maand heb je in Theater de Vest voor ieder wat wils! Ga met de hele familie naar de Zaagsel symfonie, of luister naar de muziek en de anekdotes van Waylon in Gewoon Willem. Aansluitend bij Tip 3 raden wij aan: Top 2000 Live!

28 december
Meer info

5. Hos mee met de Kraaien

De Kraaien

Voor de kerst nog even uit je plaat! Vrijdag 22 december vind je De Kraaien met nieuw materiaal in Victorie. Deze plaat draagt het nieuwe geluid van Bernd Gansebev en superproducer Niels Zuiderhoek, waarop divers gastartiesten te horen zijn.

22 december
Meer info

Extra